Искрено многу ми падна жал за Ендер прво во хотелот кога ја виде девојката и почна да плаче, а сега и ова со вечерата...Ама ќе им наплати она за се, посебно на Шахика (и баш ме интересира Каја кога ќе дознае дека Шахика им ја наместила играта дали ќе продолжи да и верува на сестричката). Инаку на вечерата со Ендер пак се докажа колкав женкар е Халит-сиромаштијата не го сменила. За некоја епизода Каја и Ендер пак ќе бидат заедно, на едно видео од сетот видов дека Ендер пак го носи прстенот од Каја
И мене Диндар ми фали, сега дојдов тоа да цитирам ме претрка. Само Диндар (ќе) ми фали во целата оваа серија, нека заврши веќе да се спасам, колку е заразна.
Ии drumrolls.. како ви се допадна претставата? Инаку и вие често заборавате дека сум опасна жена.. да ве потсетам
Denes od snimanjeto na 4 sezona imase objaveno slika od dvorot na novata vila na Halit, se bese ukraseno za svadba i nekoj imase postaveno prasanje dali e za svadbata na Lila i Yigit, a na toa imase odgovor od Vildan (taa sto ja glumi Aysel) deka ne e za nivnata svadba..Pa cija svadba bi mozelo da bide, jas pomisliv mozebi e na Yildiz i Halit ama ne sum sigurna
@Zahirr одлично си научила хемија Леле оваа Шахика зошто не ја тргнат и неа веќе. Подобро да се појави жена му прва на Халит и да прави драми.