Немој жити мене уште фали Ендер со Халит да се земе.. Инаку зарем би правела свадба со Керим во вилата на Халит, Шахика?!
Додека беа во вилата ќерките за Халит беа глупави и прости, а сега убави ќерки мои, мили моиии, се изгушкаа колку цел живот што не се гушкале Што ти прави беспарица @Dream-Girl јас морам да кажам дека обожавам да ја гледам. Како некоја крими серија со јака типка што убива
Vide kako ja gledashe na vecerata? Inaku zosto da ne, dodatno da se unistat gledajkji ja mojata srekja Kaj e devojkata sto sakase da go fakja bidermaerot? @tinka-mace ti bese? Ako si ti podgotvi se dusoo
Ја гледаше ама баш нели за нивниот брак збореа, Ендер кажа тоа не беше брак тоа беше измачување. Нема логика после таков муабет да се земе со него.
Aa toa li zborele?? Bas me interesirase sto pravea muabet posto ne gi razbrav. Epa togash Halit i Jildiz, nema koj drug.
Да, да. Прва сум да знаеш! Инаку комедии беше со Шахика вечерва. Секоја чест како знае да го врти на малиот прст брат и, и секоја чест за Каја што може да глуми до толку наивен.
@Shahika како плачеше за стомак се држев. Па кога му рече на брат ти, јас сум во жалост а ти? Туку како ќе се поврати Халит повторно да биде богат?
Со Халит ја претераа во серијава и ептен ја преувеличија, сопственик на фирма, успешен бизнисмен со долги години искуство толку да падне на дно, па и ни еден пријател да му пружи рака, убаво им рече дека не бара заем туку работа и пак ништо
Лила најразумно размислува. Зехра е многу навикната на луксуз, таа плата од книжарницата не можела ни за фризер да и стигне. Ццц.
Ова со Надир мали деца да го сценираа инаку ќе го смислеа, па никаква истрага ли нема зошто умрел а Шахика цел ден кукаше плачеше оти немала работа а утрето вдовица уште со тие веѓите како џокер беше нацртана. Јилдиз позитива вистински и е грижа за Халид и децата им нуди пари и се што сакаат. Зехра не верувам да издржи да работи до првата пауза