Дефинитивно.. Епа ај наздравје @Ender Çelebi снаичкее, извини, бивша снаичке Ќе фрлаш бидермаер? Има кандидати за фаќање
Ah Sahika duso sekako deka ke frlam bidermar, ama podaleku od tebe da ne mu napravam belja na nekogo I ne izbrzuvaj mnogu mozebi pak ke ti bidam snaa
Sigurno e deka ima plan, ama sto korist ke ima Halit od toa, edinstveno ako Yildiz se predomislila okolu brakot so nego poradi Kerim
Hahahahha jas rekov deka ima kandidati za fakjanje, ne rekov deka jas sum edna od niv Jas mozam samo da te sprecam da go frlis
Јас мислам дека е во врска со акциите во фирмата, можеби и за да му се одмазди на Каја а делумно и на Јилдиз. Ама не ми е јасно како Халит прифатил да се ожени со неа, сепак има мало дете со Јилдиз. Втф
Pred malku procitav eden post na instagram arapska fan stranica na serijava objavila deka Talat Bulut(Halit) ke ja napusti serijata zatoa sto ne bil vo dobri odnosi so nekoi od akterite (Yildiz, Ender i Sahika gi imaa napisano, za Ender znam deka ne se soglasuvaa uste od 2ta sezona, a sega gi odsledil od instagram recisi site akteri od serijata, duri i oficijalnata strana na serijata) i najverojatno ulogata ke mu zavrsela so negovata smrt, ama pred toa ke se ozeni so Ender..iii..najverojato Ender kje dobie golem del od nasledstvoto Neznam kolku e tocno ama sansite se golemi
Ne veruvam deka Ender bi napravila takvo nesto sepak e tatko na nejziniot sin, a i toa e tvoja rabota
Нека го умрат редно е веќе Може Шахика ќе го убие па ќе ја намести Ендер дека го убила, или дека го убиле со Јилдиз заедно.
Daa sega mi tekna nesto sgurno Sahika ke go ubie i ke gi namesti Ender i Yildiz i taka ke zavrsat vo zatvor site I'm so smart
Hahahahahah pametna bila hahah. @Аргентина * citas li duso? hahahha Ah Enderce, Shahika koga mesti nekogo toa nikogash ne se doznava, a ako ideme po tvojata logika togash ako se dokazalo deka Shahika e vinovna zasto ovie dve se uste u zatvor? I toa Jildiz vleze posle Shahika.