Можен спојлер, пишуваше на една од арапските фан страници. До сега се што напишаа дека ќе се деси се деси, така да.. можно е. Ќе видиме.
Нее, ова е уште третата сезона. Има уште 2 епизоди по турски мислам, уште наредната недела кај нас. Не знам дали ќе ја продолжат после, не мора да значи.
Инаку, ранети птици ќе заврши негде во исто време со јаболково, можеби ден или два подоцна, а нова серија не најавуваат уште, така да можно е да продолжат јаболко и со 4тата сезона
Не вечерва, тоа беше за следната епизода. Јилдиз отиде во канцеларијата на тој колегата што работат и Керим седеше на негово место.
Хахаха Халит се се нафаќа тој да плати, цело време мисли дека пари магично ќе му се појават во паричникот Кога тоа стварно богатството му се врати Баш ми е мило, сега тој ќе ги зафркава нив, додека тие го мислат сиромав.
Ама онаа Ветување што има 250 епизоди досега само по еден саат ја пуштаа, мислам дека ќе и го продолжат терминот. Исто неа краток период ја рекламираа пред да почне.
Убаво беше што му се случи на Халит вакво нешто, барем на сите им ги виде вистинските лица. И на своите деца. Се надевам ќе научи нешто од ова и дека ќе биде сега сосема друг човек.
Халитџан се разболе го однесоа во болница, и Халид да плати со картичка немаше доволно и имаше новинари го сликаа и искочи следниот ден у весници "Пад на империјата". Каја се преправаше дека не му е добро за мир у куќа, а Ендер и Шахика се потепаа кој да му помогне, и место мир настана хаос Јигит почна да работи со Лила во кафетеријата. Шахика отиде кај Халид да го види и му понуди работа да и биде асистент. Не ми текнува друго не ја гледав скроз погледнував само онака од време на време, ако сум пропуштила нешто битно нека дополни некој. Ова не знам дали се деси или беше во најавата за следната епизода-акциите на кои Халид изгуби пари во Африка пораснале и тоа за 10 пати повеќе и он ќе си ги врати парите и вилата, ама му кажа на Метин да ќути да не кажува на никој за да не се дознае и Керим ќе се појави во следната епизода. Горе доле тоа е.
Па вака, Керим ја сака Јилдиз, Шахика и Јилдиз го сакаат Керим со тоа што Шахика покажува а Јилдиз не покажува. Тој со другар му Мерт се дојдени да му ги украдат парите на Халид.