Јака е Јилдизче ќе издржи Шахика царица на убиствата и сплетките ги сотре ,ама и без неа досадно ќе им беше. *малку се заиграв со буквиве
Керим онака чисто за прв пат се запозна со Јилдиз или и тој дошол со некаква намера? Не ми се допадна како се понашаше.
Dojdeni se so Mert za da go pokradat Halit, toa e edinstvenata cel. A za Jildiz ne bese planirano da ja zapoznae
Ендер е значи IQ200. Така и си мислев, дека прва ќе сфати за акциите на Халит дека е можно да нараснале.
И јас тоа го помислив. Сите ги пробива,царица е! Неприкосновена Туку зошто отиде да му се улижува не сфатив?
Затоа што дозна дека Халит ги вратил акциите и дека е прашање на време кога ќе се врати на местото на Шахика. И сега нели Ендер нема акции, ако Халит се врати може да реши да ги избрка и неа и Шахика и за да не ја избрка Ендер за да го придобие и да ја земе да работи со него кога ќе се врати отиде да го праша дали му треба било каква помош. И така малце по малце ќе го придобива и ќе и успее, после и со акциите исто кога ќе ги земе од Шахика 10те % од акциите ќе му понуди на Халид да работи со неа како менаџер.
Керим ќе биде CEO ден пред Халид да се врати, он и Мерт знаат дека он ги вратил акциите. Фактички Шахика без да знае дека Халит се враќа му понудила на Керим да биде CEO и овој прифатил, и ќе видите како и он ќе му се умилкува на Халит за потоа кога ќе се врати да го земе со него да работи, да не го тргне од позицијата и ќе му успее и на него. И Ендер и Керим знаат дека Халит се враќа.
Нели Шахика е богата сега... Зошто не живее сама. Зошто во иста куќа сите на куп. Па не е дете братчето да ја чува како татко да и е.