Девојки,кажувајте што понатаму?Ќе се смират Зејнеп и Јилдиз,и како?Ќе бидат Хакан и Имек заедно пак и како?Ќе продолжи ли Јилдиз да соработува со Ендер?
Ovaa Jildiz tolku sebicno I nemoralno stvorenje ,sakam da ja izbrkaat od kukata , A Dzanerce mi e super ,a so ce se sluci so Lila ?
Откако Зејнеп и Алихан ќе си заминат од Турција, веднаш потоа Халит ќе ја избрка Јилдиз. Ќе и го извади со сила накитот кој го носи, и ќе ја избрка.
Ама тоа коа ќе биде? За брзо или при крај на серијата? Нели Јилдиз ќе биде богата пак, а Халит ќе пропадне?
Алихан и Зејнеп ќе си заминат некаде 46 епизода, а како што рече @Tanjamm веднаш потоа Халит ќе ја избркал Јилдиз. А некаде 54 епизода, Јилдиз ќе го роди детето.
Не знам, занчи во истата епизода, што значи кај нас тоа ќе биде следната епизода откако Зејнеп си заминува, Халит ја брка од дома Јилдиз, додека Ендер е влезена во ходникот на куќата и и мавта демек „чао Јилдиз“, оваа и враќа „ѓавол еден“. До тука гледав, потоа не.
Каде ги гледаш? Мене од 38 епизода па натаму не ми се веќе пуштаат, само реклами за нив а епизодите целосни не ми се пуштаат.
На гугл пиши Yasak Elma bolum .... И ги вади од фокс, само што се долги епизодите, по 2 часа може трае една. нашите од една правеле две епизоди. Јас мотав гледав само тоа со Алихан и Зејнеп, нивната приказна ми се виде многу бурна, ама без превод, онака само гледаш, и се обидуваш да сфатиш.
Епа да и јас на гугал ги гледав, ама велам од 38 едпизода па натаму не ми ги дава, има само реклами за нив.
Почекај да заврши рекламата и се си оди ок. Јас ваак ги гледав, освен ако нешто во меѓувреме се сменило. Инаку, многу ми се допадна гестот на Алихан, што ја изненади Зејнеп со песна, ама тоа не ги покрива сите лоши работи кои ги направи.
Спојлер Ќе си замини и самата Јилдиз без да кажи кога ќе дознае дека е бремена, а и Ендер ќе ја снема, т.е ќе ја турнат во морето. После тоа Ендер ќе ја замоли Јилдиз да се врати за да го пази Ерим од Шаика меѓудругото, а Ерим ќе мисли дека Јилдиз ја турнала, па ќе мора и Ендер да се врати. Од таму натака ќе се бидат BFFs.