Ќе се појави вистинската Лејла во 4тата сезона- вистинската сестра на Ендер и Џанер. Мерве се вика глумицата што ќе ја глуми.
Види ја ти Ендуш Иначе на сите им успева кај Халит,duh Ама чекај мене ова не ми е јасно,што викаш Халит ќе се врати и ќе ја избрка Шахика,па она нели го има делот од Надир,не е цела фирма на Халит. Она мислам ќе остане на местото на Надир што си беше или грешам
Исто и јас. Ендер каква жена е не и прилега вакво лигле маже.. Ги сакам како пар, слатки се ама ликот на Каја е ептен глуп. Ах, ах уште она фалеше..
Нема да ја избрка, не може пошто она има акции. Да, тие на Надир сега се кај неа, сега има 50% после кога ќе и даде на Ендер 10% ќе и останат 40%.
Нее, Зерин и ги даде акциите на Ендер за Ендер да се разведе од Алихан, а Алихан кога си заминаа со Зејнеп му ги даде своите акции на Халид.
За Зерин, да сега ми текна дека и ги даде на Ендер. Ама за Алихан не знаев, сум ја пропуштила таа епизода изгледа.
Не се сеќавам точно на моментот ама знам дека му ги даде. Кога дојде Надир и он и Халид имаа по 50% а сега кога ќе се врати Халид ќе има пак 50%, Шахика 40% и Ендер 10%. Други акционери нема.
Не е таа Beyza Yasar што ја споделија дека ќе се појави, шо ставила стори yasak elma, па го делитнала дека пред време се открила? На таа ми личи. Потсеќа на Лејла прошлата малку.
Spoiler: НАЈНОВА ВЕСТ ЗА ЗАБРАНЕТО ЈАБОЛКО Дечки кај нас моментално оди по турски 73 епизодата (3-тата сезона трае до 74) што значи дека наредната недела би требало да започне 4-тата сезона која допрва се снима. Следам многу турски портали и усппеав да дознаам некои работи. Не знам колку се точни но еве ќе споделам. Во Турција во понеделник ќе се емитува 82епизода. Е сега оваа недела тие ја снимале 85 епизода и како што разбрав во 85 епизода серијата ја напуштаат повеќе ликови. Пишуваат дека серијата ја напушта Халит (најверојатно ќе умре во серијата). Исто така серијата во истата епизода ја напуштаат Керим,Каја и Лила. Навистина е многу комплицирано, но по се изгледа доаѓа крајот на серијата, бидејќи и Еда (Јилдиз) на стори стави некое видео во кое што зборуваше дека за кратко ќе започне да работи на нов проект, *Е сега за тие што ги гледаат однапред епизодите мислам дека ако е така како што се зборува дека Халит ќе умре, се си мислам дека ќе го убијат Ендер,Јилдиз и Шахика поради тоа што ако Ви текнува, во трејлерот за 4-тата сезона тие три се во затвор. Ова е само претпоставка.
Јас и претпоставував дека нема да има многу епизоди од четвртата сезона. Ако е точно дека Халит, Каја и Керим ќе ја напуштат серијата, тогаш после тоа нема веќе смисла да продолжат со снимање.
Jas mislam deka informaciive deka site po red ke si zaminat se lazni. Moze samo Halid da umre, toa e ocekuvano. Moze namerno se sirat lazni informacii za da dignat gledanost, plus zarem bi dozvolile oni da se shirat takvi bitni informacii za serijata pred da se emituvaat tie epizodi? Nema shansi, glumcite potpisuvaat dogovor kaj sto se obvrzani nisto da ne kazuvaat na nikogo vo vrska so toa sto se slucuva vo serijata inaku moze i paricno da bidat kazneti. Taka da mene informaciite ne mi se verni.
Da i jas mislam taka, sepak toa se samo pretpostavki na fan stranite koi se temelat na toa sto nekoi od akterite pisaa deka se ke se ispomesa..
Ama kako ke si zaminat site trojca u ista epizoda? Shahika da ne ke postavi bomba? aj Halid ke umre, Kerim pod pretpostavka deka ke ukradat pari so Mert i ke si zamine, Kaja zosto?