Nisto bitno, samo Ender dozna deka Halit se vrakja. Vecer gledaj obavezno, Shahika ke se obide da ja ubie Ender.
Ама ова не беше серијата на почетокот. Во описот убаво си пишува две сестри... А не на третата жена бивши дечко, син од тој, тетката на синот кој е сериски убиец... Единствена серија која од почеток ми задржи внимани ама стварно веќе не ми се гледа..
Серијава никога не била понормална, имаш убиец, мозок за интриги, крадци, тетка од Америка, јас не знам што сакаш понормално.. стварно не ми е јасно
Се е супер тоа и интересно за гледање.. Ама за ликовите едно големо НЕ. Само никнуваат нови и се менува текот на серијата. Некој маж на едната сестра да беше убиец или слично ај ок ама вака нема смисла. Сега уште Керим фалеше, нит па е убав, нит интересен за гледање, нит пак си одговара со Јилдиз..
Ај што Лила ја чести, па уште и мани наоѓа. Замисли во една книжарница мислеше дека книгите рачно се бараат.
Колку и да не ја гледам редовно серијава. Кога и да пуштам, одма се поклопуваат коцките и станува јасно што се дешавало.