Јас реално ја гледам серијава заради убави ликови,град на море,вили,облека шминка. Едноставно си релаксирам мозок,колку да се каже дека се гледа нешто. Не очекувам некое ремек дело,сепак е турска серија. Незнам вие што очекувате,малку ми е чудно. Ако не се дешава ништо пак ќе биде досадна. Друга турска не гледам,сите ми се тупави и така во сценариото,а глумци па да не зборам,затоа оваа се издвојува некако со луксузот, навистина е добро направена и глумците добро се носат со улогите. Така да според мене гледајте да помине време,не се потресувајте многу. Барем Ендер и Шахика се жени какви што долго нема да видиме во наредни серии. Исплакнете очи и со стилот
Еве на пример серијата Тажна жена.. Серија за која не го променив мислењето од прва до последна епизода. И ми фали одкако заврши.. Одамна немам гледано нешто толку добро...
Lele toa pa go otupea i onaa Serin ludacata. Mene ic ne mi se svigjase.. I ovaa raneti ptici vrtat sve edno isto nisto ne se desava, samo psihopati.
Ширин одлично го глумеше ликот. Не знам што е отупено? А ранети птици досадна е, која епизода ја пушташ едно те исто, ново не можеш да видиш, а и ликовите се толку лигави особено Мерим, само плаче и толку...
Леле душо Кога и да ја погледнев, случајно од досада,ме обземаше депресија. АБЕ ДОМА МИ ВЛАГАШЕ ДЕПРЕСИЈАТА!! Стварно не ми се верува дека таа серија имала фанови.. Ама секој со своето размислување и вкус. И да,фала Богу што заврши и така незнаеше писателот што сака да каже на крај
Ne rekov deka Sherin otupela, rekov deka bese luda. Serijata u globala koj sto pravese zenata placese i lelekase ili se raspravase so decata.. poagja da bega se vrakja 5 pati.. gluposti mene ic ne mi se svigjase
Па затоа убаво објаснив погоре. Барем плакнам очи Имај убава вечер И мој совет стој подалеку од такви депресивни серии за да можеш во вакви да ја видиш убавината
Кукуу менеее кај ја најде тажна жена, самата ќе испијам отров кога ќе ја видев таа јас паѓав у депресија со неа у пакет
Твојата теорија дека првата сцена од третата сезона кај што Халид пропаѓа и Јилдиз го одминува со кола ќе се деси допрва држи вода. Ако било замислено 85та да е крај на третата сезона немало логика претходно да се деси таа сцена, сепак тоа е крајот. Плус кафената коса на Јилдиз
Јас мислам дека црно повеќе и прилега, но се разбира дека и црно и црвено најдобро и стојат на Шахика....како за ѓавол, таман.
Јас не сум видела по привлечна ѓаволска убавина. Нема везе на инста е кјут,следете ја таму и ќе ја засакате како сис
Мене не ми треба инстаграм за да си ја сакам тоа се подразбира. Од сите нови ликови, само Шахика ми е интересна со нејзиното зачудено и наудрено „аааах.....“ Јилдиз повторно се разубаве откако се вработи, ама не ми е интересна сега во споредба со порано.... дека мајка со дете и се уозбилува полека