А можеби ќе се здружат дуо-трио ( Ендер , Шахика и Јилдиз ) и ќе го умрат човекот ( Халид ) така што ќе доживее спонтан срцев удар и ќе си умре како последица од премногу жени може нема да го отрујат . За тоа како ќе завршат во затвор , или е нечиј сон ( не мора да значи дека е на Шахика ) , или некоја далавера со фирмата е . Моја претпоставка е ова ( не ја гледам онлајн , поинтересно ми е вака кога чекам во неизвесност ) .
https://www.instagram.com/p/CGsHU3bjJd4/?igshid=1nw8ndbh2cwgo Video od denesnoto snimanje, slavele rodenden na nekoj od ekipata... iii.. Ender i Kaja se tamu znaci Kaja nema da ja napusti serijata
Кога е снимана оваа епизода, будејќи Ендер и кажа на Јилдиз, не те бакнувам има Корона или од Канал 5 си измислуваат во синхронизација?
Не и давај идеи на @Shahika ќе стави маска ќе собере коса ќе ги покоси сите и никој нема да докаже дека е она пошто нели, не и се гледало лицето
Почни од вистинската сестра на Ендер и Џанер, заврши со првата жена на Халид што ќе дојде или по акции или да се одмаздува Евентуално уште нечија тетка убиец или бивши маж
Овој Мерт многу ми е познат, ама не знам од која серија Да не беше првиот Хакан? Јас првиот Хакан скроз го имам заборавено како личеше
Мерт не сум го видела сеуште каков е, ама првиот Хакан беше со црна виткава коса. Не можев слика да најдам.