Па ми личи на некого, како да сум го видела и во друга серија ама не се сеќавам баш... Ќе прогуглам нешто па ќе видам.
Шевал потврдила во интервју дека Халид и Керим ќе си заминат, ама не разбирам дали потврдила и за Каја мислам дека не, да беше и за Каја ќе беше хаос на инстаграм така да ваљда е само за Халид и Керим. Кажа дека и она и останатите биле изненадени од одлуката и дека не знаеле скоро до пред снимање. Инаку и режисерката онаа Неслихан или како и да се викаше ја смениле..
во оваа серијата мислам Мајка се викаше, а има и во други серии глумено. А бе што де запнале за Каја сите, да останел. Па мене воопшто не ми е интересен а толку што и допушта на Шахика дури и како глуп ми се чини. Керим е многу харизматичен лик а и навикнати сме на Халид, нека заврши серијата со него некако а не после 150 епизоди да носат нови ликови а главните да исчезнуваат. Нема сврха.
Ц ц ц а нели Каја ќе дознае и ќе се разлути? И тогаш ли Ендер нема да ги врати? Инаку, сакам Каја и Ендер да имаат едно бебенце а не да се разведат.
Too late, se razvedoa vekje.. inaku i jas bi sakala Спојлер btw ke doznae i ke i se naluti i ke ja natera da gi dade na nekogo i ona demek ke im prepise po 5% na Jigit i Erim ama ustvari sve bilo fejk pretstava i akciite si ostanaa kaj nea i Shahika mu kaza na Kaja posle i zatoa se skaraa. I posle neli Shahika ke go iscenira varanjeto i ke se razvedat.