Новата сезона ја изгледав вчера цела !!! СПОЈЛЕР Шахика ќе ги намести сите, без да вложи ни малку труд. Дури како глупави изгледаат! Ќе глумат дека се во врска Керим и Шахика, Јилдиз ќе стане љубоморна ќе прифати да стапи во брак со Халид кој претходно и понуди брак. Ендер се разведе од Каја ( планот на Шахика успешен) (ќе направи да изгледа дека Ендер го изневери Каја, без Ендер да знае дека така изгледало, и дека Каја ја изневери Ендер и без Каја да знае дека така изгледало) Двајцата без ништо да си објаснат се разведуваат. Шахика направи Јилдиз и Ендер да се скараат! Ендер пред Халид кажа Јилдиз ти си вљубена во Керим. Халид слушна но се преправаше дека не знае, и попушта на Јилдиз за се, за да и го земе Халит Џан со аргумент дека го изневерила со Керим!!
Не знам која серија беше, ама како да имаше глумено некоја будала Од вчера го мислам и никако да ми текне
 Чекајте да се уклучи @Shahika па да видиме каков коментар ќе даде.. Толку си го сакаше мачето, еве и он ни се придружи...
Spoiler: Спојлер На Јилдиз и пропадна бизнисот со кашички. Ја изгуби работата. Пријателот на Керим и ги зема парите 5 милиони долари. Керим се степа со пријателот ... Не ми текнува како се викаше. Тие меѓу себе почнаа а имаат многу тајни. Шахика спиеше со него во хотел, се договори да не каже на Керим.
Ne se maci da raskazuvas @Zahirr @Ender Çelebi i jas vekje im ja raskazavme novata sezona. Ne si go gubi vremeto