Од епизода во епизода и се восхитувам на Ендер. Колку интелегентна личност, моќ владее во неа (а Шахика мислеше ќе ја уништи..).
Само за неа и ја гледам серијава. Многу е моќна. Најинтересна ми беше на почеток кога правеше драма и сите меѓу себе ќе се испоубиеа од кавги ради неа.
Nelii Do sega nemam videno takva zena vo turskive serii, ama i akterkata Sevval ima golem udel vo toa, osobeno so mimikite sto gi pravi
Ја открив Америка во Марал глумеше психо леле серијатаааа Шахика сите ќе ги скара уништи а сите ја знаат каква е, whyyyyy зошто не смислеа нешто друго а не Шахика па Шахика. А ова што читам Халид сака да и го земе детето на Јилдиз и он ли против неа ќе се сврти. Патетика
Слабо гледав изминатва недела Ако може некој да ми одговори -дали Ситки знае дека Халид е повторно богат? Дали навистина се поплави куќата на Ситки или намерно отиде Халид да живее во куќата на Јилдиз? -Ендер како дозна дека акциите на Халид пораснаа?
Ситки не знае. Знае само тој адвокатот Метин. Не се поплави куќата, овој намерно отиде кај Јилдиз да живее.