Na internethaber linkot pogore mene mi stoi deka ne pee on .na negoviot twiter ima pesni koj on gi pee i glasot ne se sovpaga bas
Каков маж леле, убавина. Сега гледав детали од биографијата, бил модел 4 години, актер, поранешен спортист, има и музичко образование. Висок 195 цм, затоа Зејнеп е минијатура во однос на него. Прекрасен.
Добро не пеат баш сите, ама имаат талент скриен и да не пеат убаво сепак имаат привлечен глас. А вака Алихан не е мој тип, не ме привлекуваат такви мажи...за изглед зборам.
Пред некоја вечер пуштам Тв Шутел кога...оп....што да видам Ендер...ахам и таа пее.Се збунив си велам кај серијава на полноќ,ама ги протрив очите,мислев ми се причинува.Ама убаво пее.
Даа, мене ми е еден од најубавите актери Ама очитее Прекрасни, такви очи имаше професорот по англиски, мноогу се убавии Ирем ќе ја снема од серијата мислам, ја гледав сцената каде си заминува со куфер, а Зејнеп и се јави во тој момент и кога и кажа дека си заминува таа му кажа на Хакан ама тој мислам дека ништо не направи. Жал ми падна за девојкава, за ништо не беше крива
Шуба е Јилдиз Иначе серијата не е ништо посебно, ја ѕирнав зш е редовно коментирана на форумот. Оние Зејнеп, Алихан се вишок, мн досадни.
Епа нормално дека не сите, ама повеќето од овие познативе, пријатно ме изненадиле со талентот за пеење. Иначе убав е бе Алихан, не можеш да кажеш грд хаха е ама секој со својот вкус, нели, за вкусови не се расправа. Убава е ама многу дрска и безобразна во серијата. И не ја облекуваат убаво, Ендер е дама со стил, секогаш топ скоцкана.
Да ептен станаа вишок. Затоа 3тава сезона ќе ги тргнат. Искрено и мене ми стана досадно откако се појави овој Диндар али ај се тешам дека ќе заврши вторава сезона за брзо.
Јас па ја обожавам серијава. Особено сплетките. Јилдиз секогаш паѓа во проблеми ама се извлекува на крајот. Еднер постојано крои планови за нешто, злобна е ама ми се допаѓа нејзиниот изглед и шарм, секогаш знае што да направи, ги врти сите на малиот прст. Јилдиз е глупава, прифати да соработува со Ендер а изгледа не и текна за последиците, Зејнеп и се налути, а Ендер немаше што да изгуби со тоа.
Диндар е пoубав од Алихан, мене појќе ме бендисува. Алихан ич. А зошто е манијакот оженет со Ендер? Навистина ќе ги тргнат? Не се толку досадни, сепак ќе недостига Зејно, улогата и е важна. Зејнеп ми асоцира на @cresa-jagoda од форумот. Па во право си. Има драматичност некоја специфична во серијата. Да, ама и така облечена пак е убава Јилд. Ендер можи, да немаше 500 години Ако има некоја со дамско држење во серијата, тоа е мајката на Зехра и Лила, ама сноб е. Јилдиз не ми изгледа мн безобразна,само шо нема голема самоконтрола, шо ќе и текни то прај инстантно, се гледа дека не е образована шо значи, не е тренирана да го користи паметот. А за природно глупа не ми стој. Оној од фирмата обвинет за кражба е дечко и на Лила? И каде се родителите на Зејнеп и Јилдиз?
Зерин е мајка само на Лила. А мајката на Зехра ќе се појави понатаму во серијата. Зехра е прво дете на Халит од првата жена. Лила е второ од втората жена, Зерин.
Не бил, имал ист таков часовник и неговиот пријател. Само се прашувам зошто ист датум имале на часовникот? Можеби заедно го отпочнале бизнисот Нели Халит на Ерим му рече дека часовникот му бил купен од првата плата од фирмата Зошто? Да тој е, што и беше дечко на Лила, Емир. Мајка им на Зејнеп и на Јилдиз живее во друг град, повремено се појавува во серијата. Различен татко имаат. Ама тоа уште не се знае Во темава мислам некои членки кажаа дека татко и на Зејнеп и бил љубовник на мајка им и го убил татко и на Јилдиз и сега моментално е во затвор, ама подоцна ќе излезе и ќе им прави проблеми.