Ауууу. Каша попара направиле. Значи Ендер пак ќе се сврти против Јилдиз. Баш добри пријателки си беа.
Таа сендвичот со шунка шо ја тормозеше Лила во бифето која фрустрирана и завидлива .... Колку има такви како неа, буцкачки, ќе видат некоја поубава/попаметна, ни крива ни должна празнат комплекси врз неа, се молат за прилика да и го расипат денот. Чувај си го мислењето за себе наместо да закачаш, простача една. Јес да и Лила не треба да работи таму, нека побара пари од мајка и. На некој можеби му е потребна работата, а таа го држи местото. И стипендијата на Ерим обезбедена од Халит. Наместо некое сиромашно дете да се израдува, пак синот на елитистот. Децата на Халит се толку наивни, како да не се негови....Јигит одма сфати дека поради Халит им ги покачија платите, Лила ништо околу себе не гледа. Се мачи таму цело работно време на нозе, не ги штеди здравјето и нервите, а не мора.
Биди му малку поддршка на маж ти. Халит и Ендер, то су срца два Два пати се зедовте симболички. Колку романтично и несекојдневно
Ahh da mnogu romantivno, mnogu si go sakam mazot koj koga se razvedovme me ostavi na ulica bez pari. Jas seuste si go sakam mojot Kaya
Ај сега ќе плачиме. Каја вкупно колку пати крена раце од тебе? Халит од секретарка те направи џетсетерка, кралица на Истанбул. Воопшто не си благодарна.
Tocno duso Kaya me ostavi 3 pati, ama nikogas ne me izneveri, nikogas ne mi se zakanuvase, koga se skaravme ne me isfrli mene od doma tuku toj si zamina vo hotel i da ne nabrojuvam
Ti se zakanuvase i te ucenuvase. Zaboravi za akciite? I kolku pati te stavi ispod Shahika. Prvo sestra mu pa ti.
Vo toa udel imase samo prezimeto Argun, a drugoto e delo na Ender, i Yildiz se omazi so Halit ama nikogas ne uspea da ja dostigne Ender
Tocno zaboraviv za akciite ama tuka i Ender imase vina. Zosto go lazese, stom ne saka da gi dade akciite kulturno trebase da mu kaze, a ne da falsifikuva dokumenti bozem na decata gi dala