Pa da, vo pravo si Ama na kraj koga ke se otkrie se (ako se otkrie, a iskreno se nadevam) Kaya ke se kae za se sto napravil, ke i se izvinuva na Ender i ke se trudi povtorno da ja pridobie
Епа кој ти го даде презимето Аргун ако не Халит? Јилдиз му беше сопруга на Халит многу пократко, ем знаеме дека си е малку неписмена. Но таа му се заблагодари на Халит што ја извлекол од сиромаштија, ти се нешто му мрчиш и го креваш носот. После ти е мака што неа неколку пати ја враќа назад, тебе одвај еднаш и тоа за да и се одмазди нејзе. Ама без шала, Халит којзнае колку ја засакал Ендер тогаш штом се развел од богатата жена.
Abe on nikogas ne se zaljubil vistinski spored mene, a i Zerin ja ostavil zatoa sto mnogu se zapustila, a Ender site znaema kakva, go odnela vo krevet, ostanala bremena i sakal nejkel moral da se ozeni
Јас пак мислам дека ниту една жена на Халит не знаела како треба со него. Му дозволија премногу да лета во облаци. Не сите богаташи се женат по пет пати. Зерин е наивна, речиси проста, Ендер и Јилдиз дека сиромашни, му се плашеа. Првата жена избегала, Шахика ја утна работата. А за заљубување, секој се вљубува, па и Халит.
Tocno Zerin e mnogu naivna Yildiz mu se plasese na pocetokot Ender taka-taka, ama sama si e kriva ona ja donese Yildiz pred nosot na Halit
Не мислам дека ти е до Халит, туку до статусот покрај Халит. Нели во втора сезона цел ти беше да ги разделиш Халит и Јилдиз и да влезеш во вилата ама Шахика се испречи на патот.
Да, ама сети се дека Ендер го извиси Каја кога Халит сакаше да се разведе од Јилдиз и се смести во нејзината куќа со Ерим.
јас не сум забележала (изгледа не следам доволно) Кој е сега овај новиов лик кој влезе да работи во фирмата кај шахика?