Intervju so Gokhan (Kerim) kazal deka bil na snimanje i deka svikale urgent meeting so site glumci za da se dogovorat sto kako, taka da mozno e samo Halit da umre, drugive da ostanat. Kazal deka ne smee da otkrie nisto poveke. @Shahika mozno e maceto da ti se vrati
Da i jas procitav taka, sigurno videle deka fanovite na serijata se bunat i deka e mozno da go izgubat rejtingot
@Ender Çelebi koga ke ti ja shlapnat vistinata u faca i ne znaes kako da se odbranish ah Enderce, uste nisto ne nauci, postojano istite greski gi pravis..
Ah be Sahika namesto da se zanimavas so mene najdi nacin da go osvois Kerimce inace Yildiz ke ti go zeme
Ne mozes da izgubish neshto shto nikogash ne bilo tvoe Ender.. Ete i go na selankata, neka se zanimava ona so nego slobodno-ja slusam Shahika u glava
Mhm da vo pravo si, Kerim nikogas ne bil na Sahika, a i da bese ke i se liznese od race isto kako Halit, prvo Yildiz i go zema a sega jas
Aaa ti mene otvoreno mi se zakanuvas i toa pred svedoci. Prasaj go tvojot baticko kolkava kazna se dobiva za zakana
Како не ќе го средел керим Халит, џам ќе свитка хахах Планот беше ликот на Керим за кратко да го тргнат, да се откаже од се и да избега, ама изгледа се премислиле и ќе останел Затоа што си одговараат тој и Јилдиз.