Не верувам. Спојлер Халит би требало да биде убиен според она што ликна досега, а Ендер, Шахика и Јилдиз во најавата за новата сезона беа во затвор, од се уште нејасна причина. Пред тоа, Халит и Ендер ќе се земат пак најверојатно, Халит ќе им вети брак на Јилдиз и на Шахика, ама ќе ги зафркнел двете, ќе ја земе Ендер.
Спојлер Шахика ќе ги раздели, ќе направи да мислат дека се изневеруваат Лом е, хаос....не вреди да се гледа уште од крајот на јуни.
Шахика ова му го стори на Јигит или овој пат не е вмешана? Иначе Ерим лелелеее... колку е чудно вака ист глас а различен глумец ќе треба време да го навикнам Вака изгледа како да е на иста возраст со Лила Аууу Џанер не го познаав
Шахика е бомба во новава сезона, најубава! Ендер паничарка, аман како крена галама, како за тепачка на пазар.
Ахах, ова ме потсети на една муслиманка, мешаше и македонски и турски јазик кога зборуваше ама на крајот секогаш велеше çok güzel..
Cekaj uste nisto ne si videla, gluposti smislile za da gi razdelat Ender i Kaja. Igra kako za deca od gradinka, tolku bese glupo toa, nemam komentar.
Ахаха, смешна ми е Зехра, дека искусија каква е сиромаштијата па сега се требало да е под контрола, да нема големи трошоци.. Па дури и алкохолот и станал скап.