Мене Јилдиз ме изнамсеа Ама зошто и е вака изгрицкана косава од позадииии,многу лошоооо Забележа некој? Не и беше ваква лоша..
Што се случи со телото на Јилдиз? Од трета сезона наваму изгледа како навистина да се породила. Изгледа и забраниле да вежба и ја терале да јаде. Ништо чудно што им бегаат актери од серијата.
Ова после карантинот е снимано ако не се лажам. Може си накачила некое килце де Да, многу и е лоша косата и вчера и вечерва, како мрсна не измиена не знам како дозволиле ваков пропуст во серијава.
Шо и фали на Јилдиз? Преубава си е. Такво тело има, мене баш ми е таман. Перфектна си е. Ако се глумци не значи 60-90-60 дека треба да се. Мене Ерим овој ми е пресрцка. Другиот беше ептен бебенце на лик, а го правеа ко поголем да е.
Никој не рече дека нешто и фали, туку дека порано беше потенка, а со бременоста во серијата и нејзиното тело се промени.
А, не....од пред короната беше променета, од лани епизодите. За Зехра не би рекла дека личи на мутава приватно , баш има фацка на опасна и злобница, ја гледав во друга серија, таква улога толкуваше.
Како се изнасмеав од Зехра кога ја делеше сметката на дигитронот Вие јадевте месо Како глуми браво за неа.
И он.. прво Халид ќе отиде да и се дере у фирмата, после Каја ќе влезе, Керим дури и ќе влезе да оттргне некој од нив двајца од неа. Мислам Халид дека го тргаше, ама и Каја ќе и се дере.. А Шахика ќе мисли дека Ендер го сторила тоа намерно за да ја намести неа и од тука ќе почне се..
Зехра нели порано беше попаметна, во периодот кога требаше да се мажу со тој на Јилдиз дечкото, мислам тогаш не беше глупа и злобничка беше?