И мене, ептен ми е криво убава и млада девојка како Јилдиз во 200 епизоди не ја видовме еднаш со маж што и доликува, цело време се занимава со старецов или со децава негови. Како ли ќе заврши серијава
Искрено сакам Јилдиз и Халит да се смират. Се гледа дека е сменет. Оној Керим на живци ми иде, можда дека знам дека е преварант
Јас кога и да го видам Халит ми текнува како се понашаше кога се плеткаше со Лејла. Како и се дереше на Јилдиз на вечерата. Уфф бљак. Штета што Керим има таква улога, да ги изигра сите. Потребен е нов лик во серијава за Јилдиз.
Едно големо НЕ за Јилдиз и Халит повторно да се смират.. Ми се гади кога ќе ми текне како ја изневеруваше и како и се дереше.
A za toa ke bidam zasluzna jaaas Ke ja razbudam zmijata vo Ender povtorno samo za na vas da vi bide interesnoo
Shala na strana, Kerim zatoa e doveden. Za da bide so Jildiz, konecno i ona da ima asalen partner. *ama jas nema da go dozvolam toa*
Shahika od muva ke napravi slon i oskarovska drama i na nikoj nema da mu tekne deka pozadi sve stoi ona i ke gi skara.. site ke gi skara bukvalno
Спојлер Ke glumat par pred narodot, ona uste ke uziva vo pretstavata, nema tolku da i se ponasa posle ke se zdruzat samo ne znam kako uste ne sfati koja im e namerata i na dvajcata..
јел могуче Прашање за вие што гледате понапред: А Керим си замина ли веќе од епизодите што следат или уште не?