Стварно Халит ќе проба да и го земе детето на Јилдиз и дали ќе успее во тоа? Да знам дали да гледам или не.
Како заразна болест е. Али ај, барем почетокот на четврта сезона не е монотон како што затера третата.
Облеката а на работа што ја носат Ендер, а посебно Шахика е претеризам. И Зејнеп носеше многу кратко. Кај нас во фирма да се избациш со суќниче до под газ, со фустан со чипка и светки и штикла 12 ка, прво нема да те пушти обезбедувањето. Па така се обкекуваат бугарските пејачки за настап, сепак ова е голем холдинг и сигурно има некој кодекс на облекување. Барем во фирмата треба да ги облечат попристојно има убави комбинации со фустани ама до колена ова е претеризам и е вулгарно. Посебно ова важи за Шахика, Ендер има добитни комбинации како за на работа. Серија е да, ама нека ги облекуваат така вон работното место. И дома како се носат ама ај тоа им се простува. Кога ќе замислам јас дома како се носам ми се плаче
https://www.instagram.com/p/CG-ZLdWH9SN/?igshid=128m7g74c8yn1 Da se potsetime na starite ubavi denovi
Па и на работа ги немам видено да работат, освен што разговараат за приватен живот, оговараат и прават сплетки. Дрим џоб
Едни викаат дека тој ќе е таткото на Ендер и Џанер, други дека ќе го глуми оној Кадир Јуксел што треба да дојде да работи во фирмата.. а може и двете
Уште еднаш одлично изведено Шахика ја имаше Еднер на Шахика в раце да ја каже на Каја, место да биде искрена се полакоми за акциите
Што ако ја кажеше? Каја за неколку дена пак ке и прости.. Преку што се помина до сега, ќе поминеше и преку ова. Вака бар акции има
Da ama i da mu kaze Kaya pak ke ja obvini Ender, zosto sokrila takvo nesto samo za da dobie akcii vo holdingot
Каја е многу наивен и глупав, и да му кажеше Ендер за Шахика, тој повторно ќе и просетеше, Шахика ли нема да се извлече.