Ах Каја и неговата наивност Штета за Ендер, каква ѕверка од жена е си го троши времето со овој. Ги сакам како пар ама таа од Каја не може да оди напред, стагнира. Во епизода пред некој ден Каја и викаше на Ендер дека сакал мирен живот, без интриги, сплетки и кавги. Човеков дали е свесен во каков змијарник е
Ocigledno ne e svesen deka site okolu nego pravat spletki i intrigi Ama mogu sakam da ja vidam reakcijata na Kaya koga ke doznae deka Ender i Halit se vencale, a i koga ke se otkrie deka toa so izneveruvanjeto e igra na Sahika (sekako ako voopsto se otkrie)
Ендер за Шахика е светица. Ендер можда е злобна и праи интриги ама работите си ги средува на паметен начин. Шахика е психопатка и убиец. Каја не е добар туку е глуп. До сега одамна требаше да ја исфрли сосе партали на се тоа што им направи. Ендер и онака може без него бич бос си е. Каја претерува многу и нема право да и се меша за акциите затоа што не знае па сестра му на кој начин ги доби. Ама пак ќе кажам Турска серија!!
Значи на свадбата на Јилдиз и Халид, (наместо со Шахика како што беше нејзиниот услов за да ги даде сликите) Халид ќе се земе со Ендер?
Не.. Ендер ќе и биде лута на Јилдиз затоа што ќе ги види сите на вечера, каде Шахика демек ќе му местела женска на Каја (тоа ќе биде откако ќе се разделат Ендер и Каја) и после тоа Ендер демек ќе и опрости на Јилдиз (а тоа ќе го прави само за да доаѓа до информации дали Јилдиз има нешто со Керим, и да му кажува на Халит за он да го искористи тоа против Јилдиз на суд за да и го земе бебето. Ми падна малку жал за Ендер тогаш кога ги виде, ама ако си кажа дека ќе им се одмазди на сите.