До тука се гледа за да остави впечаток .понатака е се разводенето лигавење . Нереално вака мажите да ги деградираат Каја не е до толку глуп.сега и Халид го ставаат во машина .
Халид и Ендер не се венчале првиот пат од љубов. Нели Ендер била љубовница на Халид, додека тој бил во брак со Зерин и поради тоа што Ендер забременила со Ерим се развеле Халид и Зерин? Само поради тоа биле во брак.
Ако не ја сакал, не морало да се разведува за да се жени со неа, на светот има многу вонбрачни деца. Тој се занесол по неа како што сега ја сака Јилдиз, а Ендер него не го сакала. Таа истовремено и со Каја има одено, затоа Каја кога се појави мислеше дека Ерим е негов син. Зерин еднаш рече: “Халит тогаш беше заслепен од убавината на Ендер и не гледаше ништо друго.“
Znaciii koj ne ja gledal epizodata da ja gleda itnoo!! Спојлер Halit bese pred oltarot i ja povika Yildiz site aplaudiraat i Haliy i vika Yildiz jas nema da se ozenam so tebe, i ja povikuva Sahika i site gledaat vo nea ona doaga do oltarot kaj Halit i on i vika Sahika jas nema da se ozenam so tebe zatoa sto jas sum vekje ozenet i site pocnuvaat da prasuvaat so kogo, on vika Ender Argun i od tamu doagja Ender vo vencanica i Erim ja vodi do oltarot kaj Halit, posle Halit i ja baknuva rakata na Ender i site gledaat vo niv
Подобро што Ендер се омажи за Халид него Шахика да се омажеше. Ендер се одмазди тоа и беше целта, сега може ќе и помогне на Јилдиз и плус од друга страна Јилдиз може да биде со Керим и онака се сакаат.