Може ли да објасни некој во спојлер ова ми се нови моменти. Зошто Халид ќе и понуди брак и на Шахика, зошто и е лут на Јилдиз до толку, зошто со Ендер. И што ќе биде со Ендер и Јилдиз? Пред олтар да ја остави Јилдиз ауу. @Zahirr ај пишувај одма да знам.
Спојлер Халит ќе дознае дека Јилдиз е вљубена во Керим и ќе се налути. Тој ќе прати да ја следат Јилдиз за да ја намести и да и го земе старателството ама Шахика ќе го превари. Човек на Шахика ќе ги слика Јилдиз и Керим заедно и со тие сликите нешто ќе го уценува Халит. Ендер е лута бидејќи Халит и Јилдиз отишле на вечера а таму биле Каја, Шахика и една нова девојка што Шахика му ја мести на нејзиниот батичко. Па сите ќе седнат на една маса и ќе дојде Ендер и ќе мисли дека Јилдиз ја предала, погрешно ќе сфати. Затоа ќе и се одмаздува вака.
Ништо посебно.. Халит и Шахика се караа кај нејзе во канцеларија и дојде Керим да ги смири демек. Каја и се разлуте на Шахика а таа му кажа дека Ендер има акции во фирмата. Каја сега и се лути на Ендер, дојде дома подоцна и Ендер му кажа дека Шахика пробала да ја убие, овој не и поверува. Јилдиз со Емир спрема роденденска забава за Џанер. Јигит му кажа на Џанер дека сака да ја запроси Лила. И двајцата сами вечераа, останатите не беа гладни. Јилдиз и кажа на Ендер дека повторно се вљубува и тогаш влегоа Халит и Керим и сега и двајцата си мислат дека е за нив тоа. Халит дојде да го види Халит Џан и и кажа на Јилдиз што слушнал а она негираше и му рече дека тоа е од некоја книга. Во следната епизода Џанер и Ендер ќе ја изиграат Шахика дека му е роденден на Керим и оваа ќе му купи скап часовник, во канцеларија торта и колеги ќе викне и он ќе влезе и ќе и каже дека не му е роденден, после ќе дојде Ендер во канцеларија.
Јилдиз не дека има корист од Ендер, едноставно фасцинирана е од неа. Од почеток и беше идол, потоа ја копираше и се трудеше да биде злобна како неа. Којзнае колку се израдувала кога се здружија.
Не се нормални, да и се одмазди на Јилдиз се омажила е многу малку. А Џанер колку е идиот тој ја сликаше Јилдиз, не вреди пет пари ни он џабе Јилдиз го расправаше толку. За Халид по кој пат ја зезна Јилдисчето се надевам кармата ќе го снајде. Ја гледав таа последната епизода во Турција што ја давале, а ние до која сме за колку време ќе го гледаме овој циркус,
За какво изневерување зборува Халит кога не се земени? Забегаа скроз со сценариото, нема никаво право да и го земи детето.
Точно, Халит ја изневеруваше со Лејла уште во брак додека беа. Ама гадно било некој друг да те лаже, нека почувствува и на своја кожа малку старецот. Па ова на канал 5 е 4та сезона, почна пред една недела мислам, е сега кај нас ги цепкаат епизодите, така да не знам сигурно за 2 недели ќе биде и кај нас свадбава.
Kaja ke bjde vo sok, koj znae sto ke napravi, ama mislam deka po rocisteto za staratelstvo na Halitcan on ke se vrati vo London, i posle toa ke se sluvi nesto i pak ke se vrati
Ne veruvam sepak se raboti za malo bebe, nema sansi da go razdelat od majkata, ama ne se znae sto moze da se sluci
Добро би било Јилдиз да си бидеше со Керим уште сега,колку е фин и се отворено и кажува и баш ќе си одговараат. Ама мора овој Халит се да уништи. Не требаше Јилдиз да му попушти,ама сигурно заради Халитџан ќе прифати пак да се земат.. Тој колку и грешеше,сега требаше да и биде благодарен за тоа она како постапи спрема него и децата кога пропаднаа и плус што ја изневеруваше и лошо се однесуваше. Јилдиз помина преку се тоа наместо да му го земе детето и да го откачи. Ама ова ќе и биде за памет овој пат,се надевам. И од него па и од Ендерче. Кој знае што ќе се дешава...
Многу ќе згреши Јилдиз овој пат што нема храброст да му се спротистави на Халид, јасно и гласно да му каде дека не го сака и дека сака понатаму да си продолжи со животот. Она одолговлекува и овој има надеж, си прави филмови дека што и да и направи друг за неа не постои. Абе филм.. одолговлекуваат ни прават епизоди