Спојлер Shahika imase sliki od Kerim i Jildiz i za da mu gi dade na Halit da gi iskoristi kako dokaz na sud protiv Jildiz za da i go zeme staratelstvoto pobara od nego na denot na svadbata so nea da e omazi. Lut i e zasto misli deka go izneveruvala so Kerim posto gi slusna koga zborea Jildiz i Ender, Ender togas i kaza zasto ke se mazis so Halit koga go sakas Kerim. A Halit se omazil so Ender za da ja zafrkne Shahika i plus i na Jildiz da i go zeme deteto, Ender sredila so slikite.. haos. Ama jas mislam Ender ke i pomogne na Jildiz. A mozno e i Shahika da go ubie Halit posle ova.
Халит заборавил изгледа што се направи Јилдиз за него и неговите деца кога пропаднаа. Кога тој ненадејно се пресели кај Јилдиз со изговор дека кај Ситки пукнала цевка, таа тогаш без двоумење го прифати и тоа. И сега ќе се обидува да и го земе детето. Ма ајде. Не знам со кое право вели дека го изневерувала со Керим, а он па колку пати ја изневеруваше со Лејла. https://www.instagram.com/p/CHGit-lKl8J/?igshid=ixvuriej2irw Ова тука на видеово каде Јилдиз и се дере на Ендер е сигурно отпосле кога Каја ќе и ги покаже сликите од неа и Керим. Се надевам кратко ќе трае ова "несогласување" меѓу нив две.
Halit e idiot, kako prvo on nema pravo na Yildiz da i kaze deka go izneverila zosto oni ne se vo brak, a i ne treba misli deka samo zatoa sto e majka ne negovoto dete cel zivit ke bide so nego ili nema da se gleda so nikogo, ako zborime za izneveruvanje mene prvo na nego mi teknuva site zeni gi izneveri
За сите случувања е одговорна Асуман. Таа да не одеше кај Халит Шахика немаше да излаже дека се заедно со Керим. И немаше Јилдиз да го прифати предлогот за брак од Халит.
Многу фанови на серијава има според тоа колку никови се појавија тука. @Kerim ти си ми омилен Многу убав лик си, ми се свиѓаш
Значи да бев на местото на Ендер ќе ми здосадеше од Каја.. Многу почна да ме нервира во последно време... Како намерно да се прави глупав и наивен.
Abe da ama zenata si go saka, Kaya neznaese da ja ceni Ender i nejzinata ljubov i zatoa sega ke ja gleda so Halit...
Ја претеруваат со Зехра, најмалку 10 мин тупат со глупости, не е ни смешно ни забавно Јилдиз како 15 годишна се однесува, беше далеку позабавна со временската прогноза и кога снимаа видеа со Зехра, штета што престанаа.
https://www.instagram.com/p/CHI8CIIJ_Wg/?igshid=wueg7fexpc3y Официјално си заминуваат Керим и Халид, Каја останува. Ги испратиле денес со торта и цвеќиња и двајцата @Shahika raduvaj se
Баш и јас тоа помислив. Таа серијата што заврши вчера ранети птици ли како беше,ми вртеше така понекогаш и сфатив дека девојката Меријем се мажи со тип,а братчето нејзино испаѓа син на типов и уствари пошо овие се зимаат Меријем му стана мајка на детево Ок,ни тие сами не се разбраа,али ги поминаа шпанските серии дефинитивно. Бтв Јилдиз како мутаво коковче,вика што убаво си лажев порано што ми стана да не ме урочи некој.. Треба Асуман да и пребае Што сака нека праи,јас си ја гледам Шахика и си уживам рај за очи!
A Метин адвокатон, стои како да се брза со едната нога, чека да исечат тортата па да спрема за некој од фамилијава на Халит барање за развод. Само тоа прави кутриот. Инаку, Керим во многу малку епизоди беше, штета мислев дека ќе се средат со Јилдиз ама..
Кој знае колку ќе се смени серијава без Халит,поима немам што би се дешавало.. @Shahika благодариме за лајкот
what what what значи мајката на братчето била и мајка на Мерием и плус била жена на типот ок се одјавувам не ги можам
Ама неее таа некоја си била мајка на братчето ама зошо Меријем се зема со татко му нели му станува она мајка на братчево? Од што е комплицирано незнам како да го составам за да објаснам
Toa deteto ne bese vistinski brat na Merjem ona go porasnala kako brat tatkoto na Merjem go donel doma deteto