Е сега Јилдиз пак ли сама ќе остане, и која е целта Каја да се врати а Халид и Керим да одат. Тој ни љубовник ќе биде на некоја ни ќе се пушта ни ништо. Нема ништо од човекот.. Ее бар Јилдиз да се омажеше со Керим пред очите на Халид.
Ima nov starec, nov lik vo serijata, uste postar od Halid. Ne znam sto ke glumi ama mozno e on da brka mladi zenski
Глумецот е со беше Караман во Зет домазет,татко на Ендер и Џанер или вработен во фирмата(или и двете) ќе е колку што разбрав јас.
Ааа, оној стариот од Karadaglar? Интересно глуми тој Би требало да е татко на овие штракнативе. Скроз го замислувам ко некоја лошотија - татко на Ендер.
Да, да Karadaglar (Татко и синови овде преведена) https://en.wikipedia.org/wiki/Karadağlar Многу беше лош овој и комедии имаше со него. Ако ја имаш читано Браќа Карамазови, од таму беа преземени ликовите, многу добар кастинг, интересна серија.
Inaku izgleda Ender ke bide bremena. Taka pisuvaat site fan stranici, a i koj ja gledase 83ta mislam primetivte deka se proturi od jadenje na mominskata na Jildiz, a Ender vo glavno nikad ne jade, ili epten malce novi zrtvi za truenje doagjaat
Не ја следам однапред но имав видено еден линк на јутуб дека девојче бебе ќе има ендер(и као каја ќе прави днк) но дали тоа допрва ќе го има или не незнам НЕ СУМ СИГУРНА но еве го линкот