Mislam deka nema da bide ali ne se znae nisto ke vidime. Izgleda fokusot e na Ender i Kaya sega. Dr dve protiv niv .
Jas mislam ova video go pravat fanovi kako bi sakale kaja i ender da bidat zaedno..Ender so Halid kese zeme i Kaja ne veruvam veke da i prosti.. Bas sakam sega Yildiz so Kaja da se zeme.posto Kerim kesi zamine..bas sakam toa da se sluci..Ender mesto da ja soslusa na Yildiz taa odma protiv nejze e..
Многу ми беше кјут кога раскажуваше Јулдиз дека и треба финансиер и тој Мерт рече еве Керим ќе ти помогне,а Керим не кажа ништо зошто не сака да ја краде Јилдиз.. Стварно е заљубен и штета што нема да ги спојат
Асуман толку па досадна и алчна жена брее, после кога ќе ја зезне Халид Јилдиз нека се чуди. Телевиса пресента: Халид и Ендер имаат син, ќерката на Халид се мажи со другиот син на Ендер, па Халид и Ендер пак се венчаат.. па не се тачни. Ендер ако го сакаше Каја немаше да се изглупира до толку да се мажи за овој, значи нема љубов овде.
Kaja da ja sakase Ender nemase slepo da i veruva na Shahika i nemase da dozvoli da se razvedat bez razgovor, oni zbor ne progovorija. A Ender se odmazduva u nejzin stil..
Dobro do tolku ne gi prepoznavate scenite od epizodite koi vekje pominaa? Ja gledate serijava uopshte?
Каја е многу млитав лик во серијата, ништо нема во него ни став ни емоции ама дека Ендер се одмаздува во нејзин стил не се согласувам со тој стил. Многу и е изопачен и за тоа заслужува скрос сама во некоја планина да живее без никој да ја погледне.