Не не ја следам редовно но кога спомнаа дека ќе е ендер бремена се сетив за линкот со бебево па го споделив
Она јасно си е декларирана како напаст и злоба и не се прави пријателка на никого. А оваа Ендер сите ги повредува некако неморално е. Или па ако не еве двете да ги оставиме сами да живеат на пуст остров..и околу само ајкули да вртат ба бај душо
Ender ne gi povreduva bez pricina, normalo deka ke saka da im se odmazdi na tie sto i zabile noz vo grb
Вака сите ако правиме охоо, плус нејзе Јилдиз не и заби нож во грб ниту Каја, туку Ша Хи Ка....а оваа паметната на другите им се осветува...Сега наапана сум извини Ендерче душо, морам да си кажам мислење
Pocituvam tugo mislenje, ama mislam deka i Yildiz i zabi noz vo grbot, se sekavas kako ja lazese deka e na soping koga bese na kafe so Kaya i mu kaza za izneveruvanjeto iako Ender i kaza da ne kazuva, posle toa odi na vecera so Sahika, ja vika doma, okej mozebi Yildiz toa go pravese so namer da i pomogne na Ender da se smiri so Kaya, ama trebase da i kaze
Овие моменти не ги знам иако некаде прочитав овде по форумот дека на таа вечера Шахика сама се наметнала не биле договорени, ама пред Ендерче изгледало како да се...Ендерче душо ради една Јилдиз да се мажиш пак, па ќе и се скараш за везден и готово. Нејсе кога ќе се скаrаат Ендер и Јилдиз и ќе ги нема Халид и Керим, ќе има ли уште серија? Не знам што спремаат од Телевиса преcента, ultima capitulo...