Спојлер Ќе најде некој адвокат да одглуми демек им дава акции 5% на Ерим, 5% на Јигит, само за Каја да не се лути. Не сака да ги даде акциите зошто сака да бидат нејзини да може да и се меша на Шахика.
Се пресмеав со сценава со кафево А што ќе се случува понатаму со Лила и Јигит? Ќе се преселат ли, ќе се скараат, свадба ќе прават?
Спојлер Ke se skaraat i ke otidat za Amerika i dvajcata, prvo Lila ke zamine kaj majka i a posle i Jigit ke otide po nea
Добро како знаете дека Халит ќе биде убиен. Каде гледате? Јас гледав со англиски превод ама уште го нема тоа. Кажете ја страната.
Objavia deka ke ja napusti serijata i deka negovata uloga ke zavrsi so smrt, zatoa se pretpostavuva deka ke go ubijat
Откога заминаа, не се појавија после. Мислам дека нема ни да се појават. Спојлер За глупост, Лила сакаше некоја забава да прават Јигит не се израдува и тука она почна да му вика и си замина за Америка, после он се уѓони у кафана и следниот ден купи карта за Америка и отиде и он.. После тоа не се појавија
Леле глупости, колку ликови си заминаа веќе, Алихан, Зејнеп, Зерин нигде ја нема, Лејла, Лила, Јигит, еве велите и Керим и Халит ќе ја напуштат серијата..
Ендер е многу глупа. За Јилдиз па ич да не зборам. Знаат се што направила Шахика (нешто што нормален човек не го прави) . И после се што направила тие пак и веруваат. Толку лесно и поверуваа за Керим.. А чим знаат дека е убиец и се тоа треба да знаат дека е спремна на СЕ. Што убав крај би било пример Керим да се откажеше од идејата за крадење, Ендер и Јилдиз да размислат и сфатат дека Шахика измислува за Керим. Да си бидат заедно Јилдиз и Керим. Шахика да иде у затвор.
Од толку демек паметни фаци вакви такви сите ги направија да бидат од глупи поглупи една Шахика сите ќе ги зезнела, последните две епизоди не ги гледав и не ни имам желба да гледам, а баш ми беше интересно порано.