Во 38 епизода, Зејнеп ќе избега од свадбата и ќе се смири со Алихан. Тепањето е во 40 мислам. Барај на српски забрањена јабука епизода 40 или 39 или 41, ќе видиш како го тепа стариот во некој ресторан.
Eве гледајте како при крај на најавата Алихан се тепа со стариот. Ова е 37 епизода, во 38 Зејнеп се мажи, па бега од свадбата.
Da ,ama I ovoj Halit nz so mu e ,ovaja samo go lazi ,vrti a I sedtra I ja iskoristuva bruka na nejzinite godini
Мене Диндар ми е онака добар лик физички, ако многу брзо се нервира. Синоќа гледав, ќе ја покани Зејнеп на вечера ама на масата ќе има рози, Зејнеп ќе земе една ама тој Курбан изгледа ставил во тие розите нешто како танга, леле кога Диндар виде како се дереше по него ауу, мене ми беше смешна реакцијата на Зејнеп.
Oti jas ne go vidov toa ?Mene mi e zagrevce I Zehra ,site nekako ja iskorituvaat,a ona Jildiz samo i se podsmeva glupa
Не ова што го кажав, сеуште не го давале кај нас, мислев на тоа дека го гледав синоќа на гугал тоа, инаку кај нас сеуште не го давале.
Ја засака типот. Чудно ми е без неа, синоќа беше нервозен што не ја видел. Инаку, потоа ќе ја киднапира, но со оглед на тоа што е нервозен карактер, а таа го извисува во 5 до 12, дури и оправдано е за мене да реагира некако. И таа ќе се заборави, од што е очајна и разочарана од Алихан.
Да, реакцијата на Диндар мислам дека ќе биде сосема нормална, мислам дека таа прва ќе му каже да се венчаат, а после тоа ќе му избега на свадбата. Диндар со право и се налути и се изнервира. Она греши во тоа што само да се разочара од нешто и веднаш потоа донесува одлуки за кои на крајот се кае, така беше и со Џем, а сега така ќе биде и со Диндар. Им даде лажна надеж и на двајцата.
Оваа Јилдиз изгледа малку чукната е Ни манири се труди да научи, ништо не ја интересира. Зш Халит ја зеде за жена при покултурни спонзоруши, не ми е јасно? Овај инструкторов Ендер и го пушти, така?
Да, Ендер ја најми Јилдиз за да го заведе Халит и да ги фати заедно во хотелска соба за демек на крајот разводот да бил поради Халит. Ама не испадна така, Јилдиз му го кажа планот на Халит, па Ендер демек кога отиде во хотелот, таму беше Халит со адвокат и ја натера присилно да потпише да се разведат, потоа се и одзема и ја фрли на улица. Тогаш Халит ја прими на работа Јилдиз кај него во фирмата, таа му носеше кафе изгледа и потоа некако и предложи брак.
Ааа значи за лојална ја сметал Јилдиз.... А таа само сака да биде како Ендер ко ќе порасни, нема друга цел во животот....