Ова што го направи Шахика со гласот на Керим и сега Јилдиз затоа се мажи со Халит е како кога Ендер се пикна во кревет кај пијан и заспан Алихан, направи селфи, па Јилдиз ги виде сликите и и кажа на сестра и, иста збрка настана. Можеле да се потрудат да смислат нешто ново, не ја гледаат серијава само склеротични
Dobro rezultatot e ist, ama ne e isto da snimas glas na nekogo i da vlezes vo krevet so pijan covek za da napravis selfi
Во право си, ова е глупаво, тоа не беше. Зошто Керим така чудно одговараше на прашањата? Друг пат не ја есапи, овој пат вели “како сакаш ти, важно да сме заедно“. Тој треба да држи дистанца, сега таа не е ни шефицата да и се улизува, туку Халит. Ама Керим е непрофесионална шупелка. Додека Шахика воопшто не се збуни пред Ендер, а Халук испадна монтажерски стручњак Инаку, луѓето треба да знаат дека со технологијава и бетер монтажи се прават, можат да ти склопат реченици кои ги немаш кажано и сето тоа да делува сосем реално.
Taa moze da e prvata zena na Halit, majkata na Zehra. Toj stariot moze da e brat na Halit ili tatko na Ender i Caner. A toj mladiot ke i bide decko na Yildiz
ЛЕЛЕ ЛУЃЕ!!!!!!!! Спојлер: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ШАХИКА, ЕНДЕР И ЈИЛДИЗ ЗАЕДНО ГУ УБИЈА ХАЛИД, ГО ТУРНАА ПО СКАЛИ, МРТОВ Е, ТОА КЕ СЕ ДЕСИ У СЛЕДНАТА ЕПИЗОДА! Халит прво ја нападна Јилдиз ја бутна доле, после Ендер да ја одбрани Јилдиз му се фрли и она он и неа ја турна и на крај Шахика и овие две станаа и го турнаа сите заедно.. https://www.instagram.com/p/CHYjinMp5ZB/?igshid=7950bbsc6o4n[/SPOILER/]
Istoto ke go pisev... ama Halit e mnogu lut kojzane sto mu stanalo, poludel, ovie moraa da se odbranat
Ako mu e, konecno mu go najdoa krajot. Samo zosto vo zarvorot Yildiz ke ja tepa Sahika, ili mozebi ke doznaat so Ender deka ona celo vreme gi igrala, ili moze sakala niv da gi namesti za ubistvoto
tatatataaaaa epa toa ti se deshava koga ke ja izigrash Shahika. Zavrshuvash mrtov, na ovoj ili na onoj naciin..
Ама ако бидат во затвор 3ве главни женски што интересно може да се случува освен да се испокубат таму или па некој од новиве ако ги спаси некако
Nema da e majka i na Zehra, sestra na Ender ke e, u tie godini e i go ima toj pogled majka i na Zehra bi trebala da e mnogu postara, negde kako Zerin