У затвор се иде со стил со кратка тесна хаљина со еден ракав со штикла со куфер со сФе..Еее каква енергија имаше меѓу Керим и Јилдиз како ми е криво што не ги гледавме повеќе време заедно, а Јигит и Лила една митута до сега немаа такви искри како овие двајца.
Точно, навистина беа преслатки вечерва и ми ја стоплија душата. Ама аман, до кога Јилдиз ќе прифаќа понуди за брак во афект до крајов на серијава? Така и за бракот со Надир па после се каеше.
Можеше да направат подруго нешто за смртта на Халит, глупо испадна ова. Се надевам ќе има некоја поврзаност зошто е вака направено понатака...
Да, Лила и Јигит беа многу досадни. Добро што ќе ги тргнат. А Јилдиз и Керим мнооогу си одговараат, штета што нема да бидат заедно.
Како бе олку лесно поверува Јилдиз аууу после се што направи Шахика и знаат Јелдиз и Ендер на што се е спремна, имбецили не прават со серијава
Ne se znae. Ama Sahika i Yildiz se zdruzija za da se odmazdat na Hali i Ender, sigurno Sahika napravila nesto vo vrska so firmata ili so Halitcan i Halit poludel, a moze i se da e plan na Sahika, da ja namestat Ender deka go ubila Halit...
На инста видов имаа заедничка слика ставено ( гушнати и срце ),баш љубовна ми делуваше. И двајцата ја имаа ставено
Da ama ne se zaedno, imase sliki po turski spisania od Nesrin i nekoj decko, pisuvase deka oni se zaedno