Керим беше во врска со Серај(Шерин од Тажна жена),заедно имаат глумено во серија ја даваа на Сител мислам
Ќе видиме дали било во самоодбрана, и Јилдиз се тргаше со него кога ја изнесуваше од собата, а куќата е негова, има право да ги избрка и неа и Шахика ако ги нејќе дома. Требаше да им викне полиција наместо да се расправа со вакви убијци. Ендер - најголем backstabber. Не знае ни таа сама што точно сака да постигне и со кого е, а против кого.
Abe nema da me zacudi ako ova e plan na Sahika, sigurno i kazala na Yildiz del od planot i Yildiz i poveruvala, ama ne ja znae drugata polovina, i sea ke go ubijat Halit i ke ja namestat Ender, za da se odmazdat, ama Sahika sigurno i Yildiz ke ja izigra i ona da zavrsi vo zatvor, i neli imase scena kade Yildiz ja tepa Sahika vo zatvot, togas sigurno doznala deka i nejze ja izigrala Moja pretpostavka
Moze planirale da go ubijat ama ne na vakov nacin, ova bas se vide deka ne bilo planirano. A Shahika sigurno ke gi namesti ovie dve i ke se izvlece prvin ama posle ke ja stavat i nea vo zatvor