И го зема наредниот ден после свадбата со Ендер. Тоа беше во 84та епизода а во најавата за 85та дадоа дека ќе умре така да Јилдиз пак ќе си го врати бебето (откако ќе искочат од затвор сите 3 )
А зошто и како дојде до тоа да се венча со Ендер, зошто Ендер ќе и сврти грб на Јилдиз, зошто ќе и го земе бебето? Еве пуштив сега малку 84 епизода, зошто не се во куќата што Халид им ја остави? И зошто сите 3 у затвор?
Ама сепак ова со затворов да не е само сон, халуцинација поради тоа што го бутнаа Халит па сега трауми да има некоја од триве женски или сите се отпорни на убиства
Ova e malce kontroverzno, oni go butnaa e sega, ako e mrtov odgovaraat za ubistvo, ako ne e mrtov za obid za ubistvo. Ako e stvarno mrtov mozat polesno da se izvlecat so toa sto ke fatat magla od tamu site tri i ke si bidat alibi ili edna na druga ili sekoja posebno alibi ke si najde. Ili, ke go vmeshaat i Kaja za gi spasi i ke nastane uste pogolem haos. Ili najverojatnoto scenario- Shahika ke gi namesti Ender i Jildiz, e sega dali stvarno ke zavrshat vo zatvor ili ke se vlecat po sudovi toa e drugo.
Овај менаџеров со голи раце да го задавиш и да не жалиш иначе Џанер е толку забавен полн со сарказам, a и подобро му стои подолга коса
Hahahah kako go nervirase Yigit na pojadokot, ovie mu vikaat ke se ozenis ne se grizi, a Caner vika nikogas ne se znae i se smee
Халит пак почна со старото понашање на Јилдиз. Инаку, во која епизода е тоа што кажавте Керим ќе го истепал Мерт поради тоа што и ги украл парите?
Јилдиз ќе остане без пари, ќе нема кај да живее и џабе се грижеше за сите кога сега за неа никој не се замара уште ќе и наштетат кој колку може.
А тоа со Халид на станицата кога Јилдиз ќе му понуди превоз помина или се уште не. Мислам кога е сиромашен а таа богата? Сега јас не ја гледам од самиот почеток па нешто ми е нејасно
Не помина таа сцена уште. Не знам ни дали ќе помине, можно е воопшто да не ја дадат, пошто ако умре ке нема кога да проси нели
https://turkish123.com/yasak-elma/ Eve so angliski prevod, gi ima site epizodi osven poslednata, sekoja nova epizoda ja stavaat tuka vo petok sabajle taka da utre sabajle bi trebalo da ja ima i 84ta