Аа јас мислев да не го излаже. Инаку, Ендер многу паметно направи што не им ги препиша акциите. Што ако им ги дадеше, они се деца без искуство, во прва прилика Шахика ќе им направеше некоја замка и ќе им ги лапнеше без око да и трепне, ако не она, Керим или некој како него. Каја за глупости се лути, нека си ја види првен сестра му и нејзините постапки. Многу брзо заборавија како Шахика сакаше да го пикне во затвор Јигит и му се закануваше. После толку падови, многу ми е мерак каков comeback ќе има Ендер.
Каја колку ми беше симпатичен лик на почеток сега страшно ме нервира. Со се Јигит заедно да се изгубеа од серијава не ќе беше лошо. Ендер е толку амбициозна жена и ради овие не може да напредува. Па уште и коа и рече нејќам да имаш ти акции. А, шо сестра му може да има, Ендер да не може, ма немој.
Некако сите во серијава ги направија ептен глупи Ендер ги излажа децата за акциите као демек нема да се дознае а таква прилика и требаше на Шахика Јигит најдобро ја знаеше Шахика каков убиец е кога го труеше неговиот полубрат, па сега е хероина со куќи и акции, продадена душа Јелдиз не го знаела договорот го прокоцка бизнисот Зехра и Каја се посебен случај Ради Џанер го гледам филмов стварно знае да ме насмее
Da na pocetokot koga se pojavi Kaya mi bese omilen od maskive likovi, i karakter i izgled, ama posle toj incidentot so smrtta na Ender on mnogu se smeni, kako prvo voopsto ne zalese za Ender (a demek mnogu ja sakase), posle toa iako dozna kakva e Sahika on se pravese deka neznae i celo vreme i prostuva... katastrofa
Сосема си во право дури сега се присетив во полиција кога ја виде за прв пат уште лут беше и потрча Шахика да ја спаси а за Ендер не му беше гајле. Од мачо мен на лигуш... Ме разочара на ниво.
Јилдиз се врати со Халит Џан кај Халит и на вечера им беше Керим. Јилдиз не сакаше да вечера со него, се скараа со Халит пред Керим. Каја и Јигит се во хотел, Ендер отиде за да разговараат се караа и тие и на крај си замина. Шахика дошла и му кажала на Ерим за акциите дека мајка му ги излажала и сега и тој е лут. Шахика и префрлаше на Ендер бидејќи седеше сама дома. Ендер беше многу тажна и нервозна. Халит и рече на Јилдиз за 2 дена да се земат, она го одби демек не сакала сега веднаш, првен свадбата на Лила па нивната. Јилдиз додека трчаше покрај кејот дојде Керим разговараа и ја фати за рака и тогаш ги сликаа и сликите завршија во рацете на Шахика. Шахика сакаше да му ги покаже веднаш на Халит ама се предомисли и си ги крена. Тоа одприлика мислам беше.
Ендер сама си е крива, ете не сакаше да и ги врати на Шахика акциите, ама можеше вистински да им ги подели акциите на децата, а не да биде алчна.
И после ќе ги прелажеше Шахика вака да земат некој кредит, да пропаднат и она да ги купи акциите пак. Ендер е премногу амбициозна жена, што би правела она да е без акции во фирмата, а Шахика да има? Нема шанси да си го дозволи тоа.
Ах Јилдиз, омилена си ми ама морам да кажам дека од што си толку наивна да не речам "проста " сама си ја запечати судбината . Се даваат ли сите пари на непознат човек без никакви договори и гаранции цццц за греота ќе бидеш . па уште никој да не знае
Ona greskata ja napravi koga gi zema akciite i molcese vo vrska so nesrekata. Trebase da si gi zeme akciite, da ja snima Sahika koga prizna se, i posle da otide kaj Kaya i da mu kaze se i za akciite i za nesrekata...ama oni go zapletkaa poveke, kako na sekoj film. A vo vrska so prefrlanje na akciite na decata, dobro sto ne im gi prefrli, gledas Yigit kolku e naiven, Sahika odma ke mu gi zemese akciite
Спојлер Nesreka bese. Halit polude (neznam zosto) , bese mnogu nervozen se obide da ja isfrli Yildiz i dodeka ja vlecese ja butna i ona padna, Ender i Sahika koga ke slusnat kako vika Halit ke se kacat gore i ke ja vidat Yildiz na zemja i kje se obidat da go trgnat Halit ama on ke ja turne Ender vo zid i Sahika ke ja turka, ke im vika da izlezat od negovata kuka i oni site tri ke go turkaat na strana i nesvesno ke stigne do skalite i ke padne..