Јигит одма се крена во облаци кога Шахика му даде 5% од акциите. Па и уште намерно и кажа на Ендер тоа што не можела таа да го направи, Шахика го направила. Глупак невиден. Кај се запусти Ендер со Каја не знам, за ништо не и верува, сакаше се да му објасни а он си тера по негово па стварно на живци ми иде.
Yigit e prodadena dusa, on najdobro ja poznava Sahika kakva e i kakvi igri igra, a so 5% akcii i edna vila za nego stana angel tetka... A za Ender stvarno mi e zal, kolku go saka Kaya, otide mu se izvini go molese da se vrati doma, a ovoj i vika ne bil sreken so nea...nemam komentar (ova da se slucese so Halit ili mekoj drug nemase gajle da i bide)
Pa ako ne zavrsi u zatvor ke ja nasledi, normalno i decata ke dobijat del ama najgolemiot del mislam nejze ke i pripadne
I ja mislam deka ke i pripadne golem del od bogatstvoto na nejze, osven ako ne potpisala predbracen dogovor so Halit (sto e neizbezno vo sekoj negov brak)
Не ја гледам серијава веќе, ама читајќи ги вашите мислења во темава ми текна нешто. Халид кога се ожени со Јилдиз и најми професорка да ја учи основни манири, а зошто не ја употреби истата да ги опамети неговите деца Срамота на толку пари да си глуп.
Јигит ме разочара многу. Се покажа нестабилна личност . Мислам дека Лила заслужува подобар дечко.Ама тоа е , се заљуби во него .
Јигит ми е најодвратен лик во серијава, дури и Шахика ми стана симпатична покрај неговата арогантност. Се надевам ќе се изгуби што побрзо од серијава.
Мене серијава ми стана досадна некако. Почнаа да го тупат. Кога беа Алихан, Зејнеп ми беше многу интересно. Со овие ликови Шахика, Јигит ми е
Нели помошничката беше човек на Ендер, како така ги прифати капките што и ги даде Шахика? А Зехра не знам зошто ја прават толку глупа, никако да сфати дека тие двајца ја искористуваат. Па и уште вели да ги носела дома кај нив... Страшна работа.
Shahika ke i kaze na sluginkata deka Ender i Kaja ke se razvedat i deka ako saka da prodolzi da raboti vo kukjata ke mora da pravi sve sto ke i kaze Shahika i sluginkava prifati..
Сега за Ендер би рекла дека во поголемиот дел во врска со Шахика е во право ама за акциите мислам дека навистина згреши.Тактиката и беше погрешна. Сепак се работи за човекот што го сака и сопствените деца, таа ги изигра.Мислам дека имаат право што се лутат.
Tocno e deka zgresi, ne trebasee da gi izlaze, ama mislam deke nemaat pravo tolku da i se lutat na Ender, a Sahika da ja pravat svetica. Vi teknuva koga se dozna deka Sahika ja ucenuva Ender so Yigit, deka sakase da go stavi vo zatvor, Kaya ja izbrka Sahika, ona izigra pretstava a Kaya naivno i poveruva i za 2 dena ja vrati doma kako nisto da ne bilo. Znaejki go toa i na sto se e spremna Sahika oni ne i veruvaat na Ender i i se lutat....
Далеку од тоа дека Шакика е"светица",во овој случај со акциите тие се повредени од самата помисла дека она ги лажела. Сама се заплетка непотребно и и' даде можност на Шакика да манипулира. Инаку она убиец и вика на Ендер психопат кога излегуваше од кај неа . Бљак
Јилдиз отсекогаш била алчна за пари. Работата ја изгуби оти се залакоми за процент од продажбата на интернет, сега милионите ќе ги изгуби барајќи уште. И од Халит не се одвојува после се, оти и е мака да го испушти богатството....иако во последно време глуми светица. Се повеќе почнува да личи на сестра и, ја одменува дека ја нема. Не ми се допаѓа како се разви серијава, сите ликови ги упропастија. Ми нема логика Јилдиз за Зехра одма знае кога ја лажат, а да наседне на измама од тој Мерт кого не го ни познава. Ендер и Јилдиз се тргнати по патот на Зехра. И Зехра не беше глупава порано, ама.... Единствено Шахика ја прави забавата овде.