Па не.... Освен по некоја досетка на Џанер, не ми се интересни. - Добро, а каде е антихристот? (ја прашува Џанер сестра му за Шахика )
Навистина серијава стана многу глупава. Зехра ептен ја прават забегана. Јилдиз и мајка и многу фини станаа. Каја испадна тотално никаков. Јигит исто. Нема смисла.
Ја упропастија серијата и ликовите и се што можеше да се упропасти. Требаше сега Халид да стане богат Јилдиз да му остане добра пријателка, она да се омажи со Керим и да биде крај. Вака изгубија гледаност.
И Ендер од злобница стана добрата вила на Јилдиз. Дури ќе се вмеша во убиство на Халит за да ја заштити неа. Поуништена серија немам видено.
Веќе недела дена не ја гледам. Многу ветуваше серијава на почетокот, се издвојуваше од другите турски серии со гламур, луксуз. Ама ја зезнаа скроз..
И Јилдиз и Ендер пријателки стана по се што се случи. Колку лицемерно и нелогично. Претходно беше подобра серијата. Сега нема никаква логика. И какви се тие мажења по втор пат, Лила за Јигит и Јилдиз за Халит? Глупости.
Има смисла пријателството од страна на Јилдиз, бидејќи Ендер на Јилдиз и беше идол, колку и да не признаваше. Ама Ендер дотолку да ја засака Јилдиз, стварно не наоѓам логика. Цело време ја гледаше со омаловажување, ја нарекуваше бедничка и неписмена, глупаво е што сега ја сака и за се и се доверува.
Ender svati deka Yildiz ne e losata vo celata prikazna, toa sto se sluci vo minatoto e greska na Ender. I posle koga na Ender i bese loso Yildiz bese pokraj nea i obratno
Повеќето велите дека не ви веќе интересна како на почетокот ама еве јас не можам да ја прекинам да не ја гледам. И не сакам пошто мене ми е супер, обожавам да ја гледам било што да се случува. Во ниедна друга серија се немам затрескано волку, па и какви досадни серии имаше претходно (не дека сега нема)...
I jas nemozam da prekinam so gledanje, mnogu mi e interesna serijata, a i akterskata ekipa e super. 200 epozodi da ima i celo vreme da se vrti istoto mene pak interesna ke mi bide
Малку ја претераа со Зехра, на почетокот какви интриги правеше, сега е како малоумна. Каја што се не и прости на Шакика, а на Ендер нема да може. А Халид колку пати само ја изневери Јилдиз, со Ендер, со Шахика, Лејла... и што се не и направи, а таа и покрај се беше единствената од сите нив која искрено му помогна. Сега да ја остави на тој начин без да зборува со неа е претерано. Уште па и детето да и го земе. И згора на се да се ожени со Ендер, а демек се смени. Некои работи се стварно нелогични во серијава. Имате спојлер кој сака Спојлер: Спојлер