Дали фактички 3тата сезона заврши на ист начин ко и втората, само сега Ендер и Јилдиз сменија улоги. Интересно ќе е што нема сега да се ривалки ама Јилдиз стана се што беше Ендер и истото го прави на новите жени на Халит. Интересно им е осмислено засега. 4та сезона којзнае што ќе биде. Само да не е историска у траење ко Малечката невеста.
Нема мн деца, од секоја по едно Ехе, да запнел.... ама брзо му здосадуваат А и тие нејќат да си ја уништуваат фигурата веројатно
Nz so zivot ke beshe kako figuri si go ima site na masa .a najsmesno mi beshe koga Zerin taa na Lila majka ,,milo milo mi e za brat mi i maz mi a gluperdata Jildiz ,,toj mene mi e maz
Ќе се разведе од Јилдиз и ќе најде друга мислам Шахика ќе се вика. А понатаму не знам, можда ќе најде и друга. Како чорапи ги мени ццц.
Единствената турска серија која ми е интересна периодов и не ја даваат. Нема да ме чуди ако немаат откупено повеќе и да ја прекинат. Каде можам да ја гледам онлајн?
Леле шо се случи бе? Ранети птици почнале у 19:40, на овие два Тажна жена и Забрането јаболко мислев им ги смениле местата. Воопшто не давале епизода од филмов? Јас дека пуштив у 10 саат каналот, и сега кога не ја дадоа помислив го пуштиле пред Тажна жена.