Eve kratok del od toa so pismoto, so srpski prevod (ne e celosno videoto) https://www.instagram.com/p/CHrcbxUpSk8/?igshid=1efwl32xkfd7d
Спојлер Inaku Halit i kaza na Ender ovoj brak e zavrsen i najverojatno se razvele pred on da umre taka da Ender nema nisto da nasledi.
Спојлер Da izgleda taka ke bide. Samo neznam kako firmata ke dojde vo sostojba da gi prodava akciite i toj Hasan Ali da gi kupi
Спојлер Мислам дека Хасан Али ќе има некаква конекција со Мерт и ќе работат заедно. Али Мерт како ладно го предаде Керим.. жити најдобриот другар..
100%.. Inaku da.. mnogu mrazam takvi prijatelstva.. @Ender Çelebi Endercee a ti so kogo ke se mazis slednoo?
Hahahha nemam turski koreni Pa izgledav 40 epizodi na turski so angliski prevod.. aj da ne razbiram ono istite recenici i zborovi se vrtat gore dole
Спојлер Abe toj Mert ako e drugar... Inku mozno e da bidat povrzani, ama se pisuva deka toj Hasan Ali kje bide mnogu moken, sigurno i Sahika ke go saka na nejzina strana, a mozno e da saka da bide so sin mu...
Pa neznam duso spisokot na kandodati koi cekaat red e mnogu dolg, ke mi treba vreme da go razgledam Ama ne mu kazuvaj na Kaya, kuti si, ke mu napravam iznenaduvanje, ke go viknam svedok da mi bide
Ne be duso, veke ne se mazam so starci ke i go ostavam na Sahika, a ako i treba pomos da go butne po skali ke i pomognam
Ja upropastija serijata, ja koga kazaa 4ta sezona ocekuvav nesto podobro, mislev deka konecno ke go otkrijat vistinskoto lice na Sahika, a ono se poveke igri pravi i drugive glupavi gi napravija, ne ni pomisliv deka Kaya ke si zamine, ama toa e, ke vidime kako je zavrsi
Спојлер Mozno e da se drzat zaedno, ama kakvi bea tie pogledi na Sahika i Yildiz na pogrebot, Sahika kaza edna era zavrsi i Yildiz potvrdi, vo vrska so toj Hasan Ali mozno e da sakaat da se oslobodat od nego, nezna zosto ama mislam deka na kraj Sahika i Yildiz ke ja izigraat Ender, a posle Sahika ke ja izigra i Yildiz
Конечно да ги отстранат Каја и Јигит, арно им текна. Тие откако се појавија, серијата тргна по удолница. Досадни ликови. Ко може серијата без Халит, без Алихан и Зејнеп, овие двајца тек кој вишок се.