Кога и рече Јигит " тетка ми " на Лила значи многу се изнервирав. Малоумен ли е така да си ја понижи мајка си. Колку и да згрешила неможе Шахика да ја става пред Ендер. Добра забелешка имаше Лила кога му рече "кога Шахика тебе ти стана тетка. "
Највеќе го мразам Јигит во серијава. Се сврти против Ендер откако дозна за акциите. Шахика одеднаш стана најдобра тетка откако му даде вила и акции. Се продаде за пари ѓубрето. Нека го тргнат пошто не сакам ни да го гледам повеќе.
Што е крива Ендер? Нејзини се ако неќе нема да му ги даде ќе плаче сеа за акции и ќе ја мрази мајка му? Разгалени дечишта оној Каја бетер од дете
Многу нефер испаднаа дешафките и игрите на Шахика (баш ко на филм , никој никого не изневери тоа беше жалното
Da toa bese stvarno zalno, Kaya placese koga ja vide Ender, a za Ender da ne zboruvam, kolku placese...
Gi mrzelo da smislat neso pokreativno. Ne e prva serija da ja upropastat na kraj. A zasto shahika ke idi vo zatvor i zasto ke bidat so nea jildiz i ender?
Za ubistvoto na Halit ke davaat izjava i ke gi pustat, ama mozno e ponataka da se razotkrie i da gi stavat vo zatvor ili pa da izvrsat uste nekoe ubistvo, mozebi toj noviot starec ke bide sreknikot
Ender, Yildiz i Sahika go butnaa, On i vikase na Yildiz zosto dosla vo vilata da go vidi Halitcan i sakase da ja isfrli, ama dojdoa Ender i Shahika i se desi toa
Вчера баш гледав слика на инстаграм како снимаат, само не знам баш кој ја имаше ставено, и се гледаше еден дел од десна страна мислам дека беше затвор тоа, се гледаа решетките. Па можда ќе ги стават и во затвор.
Da Seval (Ender) imase staveno story kako snimaat vo zatvor ama bea vo istata obleka od toj den, a posle toa bea na pogrebot, znaci nema da odat vo zatvor, zasega
Па, на некој начин не го убија намерно, самоодбрана беше, тој ги буташе ко ненормален прв, не би требало да ги затворат. За Каја и Јигит се израдував шо ги тргнаа. Конечно Ендер ќе тргне у позитивна насока сеа. За Керим ми е жал како го наместија... Убаво рече Шахика во секој од нас има предавник...
Уште не дознав холдингот што работи и кои други луге работат во тој голем милионски холдинг освен овие пет луге што се мафтат.