На инста го гледав ова и едно видео има ставено кај што го носат на раце и играат нешто сите. Изгледа кога го испраќале. Многу позитивен лик приватно,само пее,пејач ли е и он?
"Шахика прави се да бидам добро" "Имаш среќа тато " Дали се нормални овие двајцава .? Се напнав со нив.Значи не ми се гледа више. Малку и со Зехра ја претераа. Халид не го почитувам ама со овие не може да остане смирен.
Kerim i Mert trebase da go ograbat sefot na Halit vo firmata, ama Mart go izigra, on otide i mu kaza na Halit demka Kerim ke se obide da go ograbi i vecerta koga ke dojdat vo holdingot Kerim ke go otvori segot i togas ke dojde Halit so policija, ke go uapsat Kerim i veke nema da se pojavi
Вечерва фалеше уште Лила да и поверува на Шахика во тоа што го кажуваше за Ендер и серијата ќе го достигнеше врвот на бесмисленост заедно со тоа Јигит кога му кажа на Каја "Имаш среќа тато". А сега во следната епизода уште Шахика ќе ја убедува и Јилдиз. Ликовите ги напраија наивни до бескрај, како никој да не знае Шахика што направила некогаш па сега таа стана светица. И едвај чекам да го тргнат Јигит од серијава, не се трпи веќе. Нека му раскине Лила и нека се изгуби. Како мало дете на кое му влијае се' и сешто, па само одложува нешто, а самиот тој е вплеткан во играта за развод на неговите.
Леле не е фер Мерт да остане, а Керим да го тргнат од серијата. Шахика кој знае што намерава штом му вели на Керим демек јавно да раскинат. Инаку како се вика Мерт во приватниот живот, многу ми е познат во кои серии има глумено?
Многу е циркус само се смее и им прави интересно на сите, и мене на инста ми искачаше едно време, инаку глумец е има глумено и во други серии. https://www.instagram.com/p/B_kUMJbgt7s/?igshid=x5dnlzmazv6d
Ххаа леле како дедо мраз е во фацата Каков контраст од серијата,јас 100 пати го изгледав ова https://www.instagram.com/p/CHdFcXWgTUt/?igshid=8p8l1e01c9o
Има можност да се вратат Каја,Јигит,Керим бидејќи улогата не им заврши со смрт како кај Халит.Е сега ако им одговара заради рејтинг можно е да ги вратат,ако не не(секако ако прифатат и самите глумци)
Ne veruvam deka ke gi vratat. Ama vidov na fan stranite pisuvaa deka ke prakale pisma i molbi do toj direktorot na serijata da go vratat Kaya, ama kolku ke im uspee neznam
Se nadevam Vetojatno koga ke im stignat molbi za da go vratat ke smislat nesto, barem pri kraj da se vrati, ama kojznae dali ke prifati glumecot
Ne veruvam deka ke go vratat, Kaja svoevolno ja napustil serijata. Ne bilo planirano vaka scenarioto ama neli go smenija reziserot, taa Neslihan otide u druga serija sto isto sega ima mnogu visok rejting a tuka drug dojde i Kaja imal nesto problem so nego dali se skarale ili ne znam sto i sakal svoevolno da napusti i go smenile scenarioto, inaku bilo planirano da ostane i da se smirat. On i javno se zboguva taka da ne veruvam deka ke se vrati. A za Kerim mozno e, navistina e mnogu glupo sto Mert ostanuva i ke bide i eden od glavnite likovi a Kerim go trgnaa..
I jas procitav deka svoevolno ja napustil serijata, i deka planot za 4 sezona ne bil takov, se odlucile vo posleden moment, cela akterska ekipa bila iznenadena. Ama kako sto gledam po Twitter i Instagram mnogu fanovi ke prakaat molbi i moze ke smenat nesto do kraj na sezonata. Moze ke go vratat Kaya, ama drug akter da ja igra ulogata ako Baris ne prifati. Sepak ova se samo pretpostavki