A i da najdat dobra zamena nema toa da bide toa.. Ali mislam deka na kraj ipak Ender ke bide so Kaya... Sigg ke ima sreken kraj ama kakov nz. Bilo koj dr da bide so Ender nema da bide toa toa mislam deka i na site toa ni e jasno. Sega se okolu firmata ke se vrti, pa ostanuva da gledame...
Со карактерот на Јилдиз идат од крајност во крајност. Ваму наивна му ги даде сите пари на Мерт два пати во животот го видела. ,таму само на неа и текна дека ова е игра на Шахика. Демек многу паметна, сите други викаат не е можно дури и Ендер немаше таква претпоставка. Е сега кој како ќе си ја свати е работава.
ШТОО!? ПРЕЈАКА БЕШЕ ИГРАТА НА ШАХИКА И ЈИЛДИЗ ЗА ЕНДЕР ДА ЈА НАМЕСТАТ. (зборувам за 85 епизода) Само не разбирам зошто ЈИЛДИЗ уште го нема земено Халитџан после 3 месеци сеуште??
Izleda misli na pretpostavkata deka Sahika i Yildiz go isplanirale ubistvoto na Halit. Ama uste ne se znae dali e igra, iako i jas mislam deka e delo na Sahika
Спојлер Shahika, Jildiz, Jigit i Ajsel sorabotuvaa. Normalno sve bese ideja na Shahika. Jigit neli u 84ta otide i se razvika na Ender i kaza ti mene ne si mi majka vekje i sega Shahika mu kaza da otide i da se izvini demek i da bara da zivee so niv u vilata za da pravi problemi da se ponasha raspushteno, da go nervira Halit za Halit da i se dere na Ender i da im se rasipat odnosite. Halit i vikase i sto mu dozvolila na Jigit da zivee vo vilata bez da go prasa. I posle Ender se dogovori so Halit da najde ona nova dadilka za Halitcan sto znaela poveke jazici za da go uci i nego demek i Ender najde edna. Plus Ender dur zborese so Dzaner mu kaza deka saka da napravi nesto za da ja izbrka Ajsel od vilata posto Ajsel bila bliska so Jildiz i sve i prenesuva na Jildiz ama Ajsel gi slusna dur zborea i i kaza na Jildiz, Jildiz i kaza na Shahika i Shahika i za toa smisli plan. Zema edni apcinja za spienje mu gi dade na Jigit, Jigit gi podmetna u sobata na Halitcan dur dadilkata bese so nego i ja namestija dadilkata demek mu dala apcinja na deteto za da go uspie za da prestane da place i Halit ja izbrka i i se derese na Ender sto nasla takva dadilka. Jigit demek go videl kutivceto od apcnjata u kantata za otpadoci u sobata na Halitcan go zema i go odnese na Zehra i tolku trebase Zehra da poveruva.. vo toj moment Jigit i pisa poraka na Shahika, Shahika bese so Jildiz i Jildiz togas i se javi na Zehra da ja prasa sto pravat i kako e deteto i Zehra bese ispanicena i i kaza za apcinjata i Jildiz otide kaj Halit u firmata i zaedno otidoa vo vilata i togas Halit ja izbrka dadilkata i Jildiz mu kaza nikoj osven Ajsel da ne se priblizuva do Halitcan, posebno ne nekoja druga dadilka. A Ender nemase pojma za nisto sto se desava si sedese u dvorot i posle ona sfati deka Jildiz i Shahika sorabotuvaat ama Halt ne i poveruva i i se derese. I posle Ender otide da i se dere na Ajsel vo sobata na Halitcan, a Jigit dogovoren so Ajsel go ostavil telefonot vo sobata na voice record, Ender ne vide, Jigit i ja isprati posle voica snimkata na Shahika, ona napravi montaza i iskoci deka Ender na deteto mu se dere da prestane da place a ne na Ajsel. I Shahika toa mu go pusti na Kaja mu kaza deka Jigit mu go pratil, Kaja mu ja pusti snimkata na Halit i mu kaza deka lesno ke go izgubi slucajot za staratelstvo i Halit otide doma i se derese na Ender, i ja pusti snimkata, ona koga slusna sfati sto e rabotata i mu objasni ama on ne i veruvase i i kaza nikoj ne smee taka da se odnesuva so mojot sin, ovoj brak e zavrsen vednas da si odis od tuka i valjda posle se razvele posto slednata scena bese 3 months later, Ender so Dzaner u druga kukja.