Значи филмот изгубил секаква смисла. Во април кога случајно почнав да го гледам, со душа го чекав да почни. А сега неколку епизоди не го гледам. Па сега кога прочитав дека Јигит и Шахика ќе соработувале, па и Јилдиз, каша попара сето. Не се знае кој со кого е, против кого Катастрофа, го испустија цел филм.
Напротив, многу е јасно - секој за сопствена корист се здружува со кого ќе му е потребно против кого треба во тој момент. Секој си гледа за себе, а така е и во реалниот живот. Затоа и другар на другар забива нож во грб..
Tocno. Sekoj gleda za sebe, se zdruzuvaat so nekoj od koj ke imaat korist za ostvaruvanje na svoite celi..
Новиов глумец ми е..меех Очекував повеќе кога го видов на слика. Тој претходниот повеќе го симпатизирав ако е помал од мене и можам да му бидам дадичка.
Захирче ама се испраксира со раскажувањево,јас незнам како не се губиш Ова сплетка до сплетка и тој што го смислил глава го заболело И вечерва беше се хаотично и од сега ми падна жал за Јилдиз што ја чека... И Ендер во целава ситуација што и се исподешава малку избрза,немаше потреба вака да постапи со Јилдиз,амааа да се случува нешто ајде... На Зехра и е најлесно-без памет
Ова со Ендер и Јилдиз испадна исто кога Лејла не и кажа на Јилдиз дека беше на ручек со Халит и нели после Јилдиз се и свашта си помисли и почна да ја мрази Лејла епа сега и Ендер истото го прави.
Vsusnost vo serijava ne se desava nisto novo, celo vreme se povtoruvaat isti raboti samo so drugive likovi.
Da.. truenja, voice montazi, krienje raboti od sto nastanuvaat problemi, iscenirani izneveruvanja.. sve u krug