Јас Зехра најмногу ја обожавам.. На сите тие трауми од љубов и богатвство најреално ми е прикажана како човек би полудел и би реагирал . Женава на никој лошо не направи. Ама и Керим ќе ми фали, фраерчина и маж во едно ..
Серијава ја направија неинтересна со многу пропусти. Јилдиз од два пати гледање дава пари на човек кој ниту го знае ниту го познава. Серијава ја гледам само поради сплетките кои си ги прават кои се реални во секојдневието. Исто нелогичност е што без да разговараат Каја и Ендер се разведуваат. И тоа за само три дена. Јигит застанува на страната на Шахика, против мајка му. BTF што не е реално. Многу нелогичности и серијава станува неинтересна.
Да, баш така, јас престанав да ја гледам. Некако нема некој логичен тек, не се оди со некој заплет и потоа среќно да се заврши, пр. Јигит со Лила, Халит со Јилдиз, буквално филмов стана како комбинација од ликови кој со кого ќе направи сплетка. Исто, што многу ме нервира во филмот е тоа наивно осиромашување, па човек богат како Халит колку и да изгуби се, па сигурно не изгуби накит, коли, јахта,... па дел од нив да продаваше пак достоинствено ќе живееше. И Јилди така наивно ќе ги изгуби милионите. Халит ќе и го земе Халит Џан, и тука нема смисла зошто толку развлекување. Пак истото се повторува како со Ендер, цело време серијава се врти во круг. Па не знам колку актерија се сменија до сега. Плус тука кај нас една турска епизода ја даваат во 3 дена, па аман колку ја развлекуваат, стварно да му се смачи на човек.
Уште во оваа тема се немаше некој запукано Ве молам да дискутираме убаво, единствена тема со позитивна енергија ми е.
Noviot starec ima nekakva smeshna dirty harizma, kako shugar daddy e najseriozno i se pushta na Ender taka diskretno so manijacka nasmevka otiden e, doagja prv pat u firmata iskezen od uvo do uvo vika merabalaaar merabalaaaar, ovie go gledaat u shok I na taa zabava vo kukjata, site dojdoa on samo Ender stana da ja preceka, za nikoj drug ne stana. Duri i kaputot i go zema i pokraj toa sto imase slugi tuka.
Од прва страна до тука целооо време читам за 85 и 86 епизода ич не ми е јасно на тв кога се еимитува не сум видела која епизода е