Се надевам ќе биде човек што ќе ја сака и цени вистински. Многу сакам да заврши среќна на крај Јилдиз, заслужува. Ако не со овој па некој нов нека и донесат, де.
Јилдиз мисли дека Керим ја лаже и тајно се гледа со Шахика и затоа му се врати на Халид , сепак има дете со него, не ја оправдувам но тоа и се гледа како најдобро решение за детето. Инаку мислам дека Ендер забега малку во односот со Јилдиз.Дозволи Шахика да манипулира со неа.Омразата и преовладува и не расудува разумно за жал.
Ова абер нема да заврши. Уште Ендер, Јилдиз и пиончињата кои ништо не прават Џанер, Емир и Ајсел се останати откако почнав да гледам. И Зехра, ама таа и така како друга да е. И овие нека ги избркаат и со новите нека снимаат. Се презаситив. Не ни пуштам за серијава, ја чекам следната по неа.
Сега ја изгледав новата епизода. Леле се е измешано. Ова со новиот дечко ме потсеќа на Зејнеп и Алихан на времето, па кога ја бркаше бившата, па се умешуваше сестра му (сега мајката). Али убав пар се со Јилдиз.
Po fan stranive pisuvaat deka toj Mahmut (desnata raka na Hasan Ali) ke bide so Ender...ama ne mi se veruva bas
Зашто да не. Ми подзаликува на Каја. Греота е сама да ја остават. А, за Џанер и Емир ќе им најдат ли конечно некоја? Зошто се си мислам на крај со Зехра и Лила ќе завршат?
I menee, koga gledav videata pomisliv isto, ama vikam moze mene mi se pricinuva, posle gi sporeduvav, imaat noekoi slicni crti. Ama Kaya si e Kaya