Старецон ќе биде интересен изгледа. Раскажи уште нешто кога ќе ја изгледаш епизодата, да се посмееме уште малку.
Da ama ocigledno fokusot ke bide na Ender, Yildiz, Sahika i ovoj Hasan Ali, no mozno e i Zehra da ima povazna uloga zatoa sto e na posterot
Мислам дека слушнал и дека ќе ја следи за да направат слики заедно со Керим. Или тоа на Шахика беше идеја, ми се измеша веќе.
Како ќе ја излаже Шахика за да се омажи за него? Или се тоа ќе е само план на двајцата? А како ќе се случи со Ендер? Како ќе се ожени со неа?
Ги слушнал све. Слушнал и за Керим и за тоа дека сака да се омажи со него за пари и сега сака да ги слика Јилдиз и Керим заедно за да има доказ на суд за да и го земе Халитџан на Јилдиз
Шахика ќе го уцени Халит да се ожени со неа во замена за сликите да му ги даде она, сликите од Јилдиз и Керим што човекот на Шахика ги сликаше. И Ендер ќе сфати што пробува Халит да направи и ќе му каже за Јилдиз и за Керим да не испадне дека она знае а крие од него ќе му каже демек не била сигурна сакала да се осигура и ќе му покаже и она слика кај Јилдиз го гушка Керим и тогаш Халит ќе и каже дека знае и она ќе го праша како дознал и он ќе и каже дека Шахика му кажала и дека го уценила за сликите, дека и ги земал сликите без она да знае и дека ќе ги изигра и двете на денот на венчавката дека нема ни со едната ни со другата да се ожени и Ендер тогаш му кажа јас имам подобра идеја, пошто и јас сакам да им се одмаздам и на Јилдиз и на Каја и на Шахика ај да се земеме јас и ти, нормално ако прифаќаш и он кажа дека прифаќа и се земаа они двајца.
Ме нервираат веќе сите во серијава, освен Јилдиз, ми е жал за неа на крај ќе си го извлече подебелиот крај. Колку брзо забораваат и децава и Халид кој беше единствениот кој им помогна во најтешките денови. Е затоа не заслужија ништо!
So angliski prevod mozes da gledas ponapred epizodi na - turkish123, a so makedonski/srpski nema, ili ako sakas da gledas epizdite od prethodno koi veke se imaat emituvano kaj nas mozes na - so prevod