Жал ми е за Јилдиз,овој пат најправедна,дури му кажа дека згрешила што продала работи и пак најдебелиот крај ќе си го изеде. Најголема грешка и беше што не си го послуша срцето и не му даде шанса на Керим. Сега кога влезе пак во овие сплетки ќе ја сфати грешката ама најтешко ќе биде за Халитџан,тоа што ќе ги разделат е тажно. Она секогаш беше добра мајка и покрај сите работи.
Значи ова што ги намести Халид на јахтата само да може да ги слика многу ме изнервира.Нечовек излезе ,мислам тој и така си беше без карактерен ама сега претера. И зошто поверува на Ендер бе да бара објаснување од Јилдиз? Камо да не умреше , па да ја видеше Јилдиз среќна со тоа момчето што го зборите дека ќе се појави.Едно големо ФУЈ и за Ерим.
И јас одвај чекам да отиде верувај, ми здосади неговата ароганција и тоа што мисли дека е над сите, ама се зезнал ќе го докрајчат жените што ги изневери по неколку пати секоја од нив.
Јилдиз од сите највеќе ќе си го крка. Ендер без врска и се налути, се погрешно сфати. Халит и неговите деца особено Ерим, заборавија што направи за нив кога изгубија се. Згора на тоа и уште детето ќе и го земе. Неблагодарни се сите.
Се е по нејзина вина што и се случува на Јелдиз Продаде скапоцени работи од куќата скришно кога можеше искрено да каже. Халид убаво и кажа за парите да си ги чува во банка, таа скришно од него му ги даде на Мерт. Можеше да и каже на Ендер дека разговарала со Каја и дека ја викна Шахика дома со цел да извлече информации, вака криејќи се испадна дека во најтешките моменти и врти грб на Ендер на крајот што бара со Халид кога е вљубена во Керим
Е многу кратко ја пуштаат, едвај по 40мин. Сигурно се плашат нашиве да не ги стигнеме во Турција со епизодите.
Да така е ама не е грешна до толку за Халит на таков начин да и се одмаздува. Додека он ја вараше она ниеднаш не помисли да отиде со друг маж и сега кога е заљубена во Керим, сепак се реши за Халит и се дистанцираше од Керим. Реално ова ќе беше ок да и го направеше доколку ги фатеше заедно во кревет или нешто слично,ама за вака што слушнал муабет само, притоа без да разговара со неа,многу неправедно. Требаше да и прости за ова барем за тоа што ја исповара предходно и за тоа што она многу им се најде кога пропаднаа,ама тие работи некако брзо се забораваат..
Никако не се согласувам дека Јилдиз го заслужи ова. Па уште тој вампирот така да ја мести, а само таа му подаде рака кога му беше најтешко и кога сите други му завртеа грб. Можеше да разговара со неа, а не вака да прави. Тој и Ерим ми се моментално најодвратните створења.
Што бараше по не знам кој пат да му се враќа на Халит после толку негови афери така да сама си е крива, знае дека е расипан, женкар, а таа пак околу него, нозе кршеше по него, се потепа со Лејла, ги бркаше жените кои се мотаа околу него, а сега во Керим ем заљубена и пак така лесно се откажа. во минатото за се ја обвинуваа Шахика, а сега на никој не му ни паѓа на памет дека се е игра на Шахика, чак никој не се ни посомнева
Напиши на google забрането јаболко до превод тоа е страница каде можат да ги гледаш скоро сите серии и јас од тами гледам Забрането Јаболко