Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Забрането јаболко (Канал 5)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Dream-Girl, 31 март 2020.

1. yildiz argun

yildiz argun Активен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2020
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    6
    86 или 186 епизода?

2. yildiz argun

Се зачлени на:
    25 ноември 2020
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    6
    ДА МНОГУ СИ ВО ПРАВО

3. Ender Çelebi

Ender Çelebi Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2020
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    2.936
    86ta vo turcija sto se emituvase vo ponedelnikot kaj nas uste ne e

4. elimkd

elimkd Форумски идол

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    7.940
    Допаѓања:
    48.128
    Нели Јелдиз имаше 5 милиони, и нели Мерт и ги врати, не и беа доволно за казната да ја плати?

5. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.560
    Помалку и врати.

На elimkd му/ѝ се допаѓа ова.
  6. yildiz argun

Се зачлени на:
    25 ноември 2020
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    6
    А океј

7. yildiz argun

Се зачлени на:
    25 ноември 2020
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    6
    Дали откако ќе се разведат Халит и Јилдиз,Керим и Јилдиз ќе бидат заедно?

8. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.319
    Не, Керим ќе го приведат. :)

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  9. yildiz argun

Се зачлени на:
    25 ноември 2020
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    6
    Леле баш ми е жаалл:(
    А што убаво си доликуваа со Јилдиз.

На tinka-mace, Dream-Girl и elimkd им се допаѓа ова.
  10. Shahika

Shahika Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2020
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    750
    kreten. :@:@

На tinka-mace му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Shahika

Shahika Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2020
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    750
    i jas cekam.. a nema nekoj drug link osven toj turkish?

12. Ender Çelebi

Се зачлени на:
    30 август 2020
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    2.936
    Ja objavija 86ta epizoda na turkish123

На tinka-mace и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  13. tinka-mace

tinka-mace Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2013
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    16.464
    86 по турски епизоди. :)

14. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.560
    Со која цел Ендер се ,,зближи" со Јилдиз?

15. tinka-mace

tinka-mace Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2013
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    16.464
    За Јилдиз да и каже некоја информација во врска со Керим и она да му ја пренесе на Халид мислам.

На Ender Çelebi, Mrs.Precious и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  16. Mrs.Precious

Mrs.Precious Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2019
    Пораки:
    3.386
    Допаѓања:
    20.708
    Да, а истовремено мислам дека и за Каја сака да и се одмазди, дека цело време се гледала со него, и сигурно не и поверува кога и кажа дека за да дознае нешто ги викала на вечера Шахика и Каја.

На tinka-mace и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  17. Okica

Okica Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2012
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    484
    Од каде толку омраза покажува Ендер кон Јилдиз? Ако не поверува на тоа што Јилдиз и го кажа во своја одбрана значи Ендер никогаш не ја гледала како своја пријателка . Халид се надмина во сплетките како да ги намести Јилдиз и Керим.Арогантен еден, му вика луто " излези Ситки". Тоа дека го прибра дома кога остана на улица .Безобразен . Ајде уште малку и збогум за тебе.

На Mxrx, ludamaja10, Amelia и 5 други им се допаѓа ова.
  18. Ender Çelebi

Се зачлени на:
    30 август 2020
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    2.936
    Ender i da saka da i veruva ne moze, prvo ja lazese deka bila na soping a ona so Kaya, zosto kriese trebase da i kaze dobro moze Ender ke se nalutese ama ne tolku, vtoro gi vika Sahika i Kaya doma, tocno deka ja vikna Sahika za da ja isprasa ama trebase i na Ender da i kaze za toa, a ne Erim se javuva na Ender i vika Sahika i Yildiz si razgovataa ubavo izgleda si gi resile problemite, treto i Sahika dobro izigra, koga gi izmontira snimkite od razgovorot so Yildiz i pred Ender, Yildiz i vika na Sahika mnogu si ljubezna neznam sto, sto trebase da pomisli Ender

На ludamaja10 и Mrs.Precious им се допаѓа ова.
  19. Mrs.Precious

Mrs.Precious Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2019
    Пораки:
    3.386
    Допаѓања:
    20.708
    На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Ender Çelebi

Се зачлени на:
    30 август 2020
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    2.936
    Malce e dolgo ama..
    Po pogrebot na Halit, Ender, Yildiz i Sahika otidoa kaj Sahika doma da zborat za toa sto se sluci i se dogovorija da ne kazat na nikoj(duri ni Caner i Emir ne znaat), Ender ke kaze deka ne saka da se gleda so niv osven ako e nesto mnogu vazno. Posle vo holdingot advokatot Metin kazuvase testamentot na Halit, ostavil akcii na site deca, so toa sto akciite na Erim ke gi upravuva Ender dodeka da napolni 18, Halitcan ke dobie akcii duri koga ke ima 18 do togas Yildiz ke dobiva pari mesecno za Halitcan, Lila akciite gi prefrlila na Zehra, a Zehra deka ne se razbira gi ostava na Mert. I taka partneri se Sahika, Ender i Mert. Posle rabotata na holdingot ke se vlosi i Mert ke saka da donese novi partneri, Ender nema da se slozuva ama on veke se dogovoril so toj Hasan Ali. Ender nema da se slozuva ama Sahika i Mert ke ja predomislat. Posle Hasan Ali ke gi vikne doma kaj nego da roslavatza partnersvoto. Ke ima muzika i jadenja od Adana, Hasan Ali ke saka da i stavi jadenje vo usta na Ender :rofl:, posle ke dojde nekoja pejacka i ke pocne da paga sneg vrz niv.. Ender ke se dosaduva cela vecer. Utre denta vo holdingot Ender ke im kazuva na Sahika i Mert kako Hasan Ali bil covek bez maniri, ne im dolikuval takov partner.. go kritikuvase, a Hasan Ali bese pred vrata i se slusna i posle koga vleze ovie se ispanicija dali slusnal. Yildiz zivee kaj taa drugarkata na majka i vo stara kuka, ke bara rabota, ke odnese CV, ama toj gazdata ke i se pusta i ke ja odnese na vecera i tamu ke dojde zena mu i ke pocne da vika, i nisto od rabotata. Posle ke i baraat bogat maz i Caner ke pokaze slika od Cakatay i na Yildiz ke i se sviga. Ama ima problem on sakal brineti so kafeni oci, a Yildiz e plavusa so zeleni oci, i sto da pravat ke stavi perika i leki. Ke otide vo eden klub za da se sretnat "slucajno" ama ona koga ke otide on ke izleze i ke se kaci vo kola da si odi, i sea kako da go sopre ke ja frli cantata vrz negovata kola i ovoj ke iskoci da i ja dade i ke zabelezi deka ocite i se razlivni (vo ednoto oko ne stavila leka) i ona dodeka se gleda vo ogledalo ovoj ke otide. Posle ke se preselatvo nov luksuzen apartman i po nekoja slucajnost i Cakatay zivee vo istata zgrada. Ke se sretnat slucajno, Yildiz ke ja zgresi vratata ke se obiduva da ja otvori mislejki deka e nejziniot apartman ama toa e na Cakatay i on ke iskoci i ke e sretnat. Posle toa ke se srekavaat celo vreme. Eden den Yildiz ke odi na recepcija da prijavi problem so banjata, nemalo topla voda a trebalo da go balja Halitcan i ovoj Cakatay ke slusne ke i ponudi da go izbalja kaj nego i Yildiz ke prifati. Tamu ke dojde edna zena sto cisti i koga ke ja vidi Yildiz ke se javi na taa pomosnickats na majkata na Cakatay, ke kaze deka vo kukata na Cakatay imalo devojka so dete. Ovaa ke kaze na majkata na Cakatay, Feride, ona ke pomisli da nw e deteto od Cakatay i ke otide da go posleti. Koga ke stigne vo zgradata ke se kaci vo lift i tuka ke se sretne so Asuman. Sahika, Ender i Mert ke treba da se prefrlat vo holdingot na Hasan Ali od tamu da rabotat. Zaboraviv da pisam deka doaganjeto na Hasan Ali ne e slucajno imaat dogovor so Mert, se znaat od porano, treba da ja pridobijat doverbata na Sahika i Ender i posle da gi otstranat od holdingot. Yildiz ke otde kaj Hasan Ali da zbori za nasledstvoto, za Halitcan..i ke se zali nesto i ovoj Hasan Ali ke i zbori nesto i rakata ke mu bide na ramoto na Yildiz i vo toj moment ke dojde Feride, majkata na Cakatay, poranesna zena na Hasan Ali (ic ne go saka, go mrazi, kojznae sto i napravil) ke mu vika nesto,ke misli deka Yildiz mu e ljubovnica, i posle ke i kaze na Yildiz kako ne ti e sram toj e na vozrast na tatko ti. Vecerta vo kukata na Cakatay ke dojde Yildiz, izgubila nesto na Halitcan, tamu ke bude i Feride koga ke slusne zenski glas ke iskoci i koga ke ja vidi Yildiz ke kaze pred Cakatay deka ona e ljubovnica na tatko mu.

На Рапунзел.*, sunshinebabe, Osamena devojka и 4 други им се допаѓа ова.