Интересно било. Само што половина и повеќе од глумците што беа, ги нема веќе, што не ми се баш допаѓа. Сега се ќе се врти само околу Ендер, Шахика и Јилдиз. (не дека претходно не беше така)
Da i sega vo novata epizoda nekoj ke im isprati poraka deka ja znea nivnata tajna i se ke se zapletka uste poveke
Точно во право си ,ама требаше да биде потолерантна и да ја сослуша Јилдиз. Сепак знае каква е Шахика и на што е се спремна. Ама па филм е како ќе има толку епизоди хахаха
Леле Лила не ја мислев за толку глупава... На Зехра бе, со сиот памет и ги дала.. Таа па ептен отидена со умот на Мерт...
Спојлер Нема да ги даде Зехра акциите на Мерт, само ќе управува со нив. Баш и ќе ја напнува за тоа, но нема да попушти. Конечно ја опаметија малку.
Ne ne Zehra nema da gi dade na Mert, samo ke mu dade pravo da upravuva so niv, za se e potreben potpis na Zehra, samo ona nema da odi vo firmata po sostanoci i slicno
Спојлер I Endosh zaboravi da kaze deka Shahika mu ponudi na Mert oni dvajca da go napravat istoto sto Mert planirase da go napravi so Kerim-da go ispraznat holdingot i Mert prifati. Interesna bese epizodata, edno e koga chitash, drugo e koga gledash, imashe mnogu smeshni momenti, posebno Yildiz i Chagatay Iako ima novi glumci mislam deka ke bide pointeresno, Halid samo se derese, starecov barem e interesen
Овај новиов млад лик личи на Ем Си Стојан туку да прашам во реален живот Халит Џан да не е син на Еда Ече?
Nene, druga mu e majka, ima tamu na profilot na deteto, kyze gezer se vika ili taka nesto bese prezimeto
Mnogu me nervira na Jildiz majka I!!!! Ne mozam da ja podnesam. A sekogas na turskis123 krajot na epizodata e bomba!! A pocetoko na slednata e brz rasplet.
Секогаш сум на страната на Ендер, ама овој пат воопшто не е убаво тоа што и го прави на Јилдиз. Колку и да ја повреди (иако беше игра на Шахика), не требаше вака да ја изигра. Толку долго време беа пријателки и сега и направи вака. Точно дека беше во многу лоша состојба кога ја виде Јилдиз на вечерата, ама ова е многу злобно .