Ne ne toa so mestenkata ke bide posle svadbata, sega navistina Halit mu go zema ovlastuvanjeto za potpis
https://www.instagram.com/p/CINtEeuKAUW/?igshid=1q0mve2sxlg82 Што значи ова на поракава? Дека некој им ја знае тајната?
Vcerasnata epizoda ne bese mnogu interesna, nemase mnogu sceni so Ender i Sahika, nemase intrigi, fokusot bese nasocen kon Yildiz i Cakatay, Asuman i Zehra, Hasan Ali i toa najinteresnoto go stavija na kraj i taka zavrsi (toa so porakata)
Спојлер Yildiz i Cakatay se gledaa recisi sekoj den, odea na vecera, na kafe, na pateka za trcanje se sretnaa, tamu na Yildiz i zvonese telefonot i ona Halitcan mu go dade na Cakatay da go drzi, pa gi slikase taka, posle mu ja prati slikata na Cakatay i on se smeskase koaga ja vide, vo toj moment majka mu Feride bese tamu i koga on izleze mu go zema telefonot i ja vide slikata(ic ne ja saka Yiliz, a ni Asuman), Cakatay e skaran so tatko mu Hasan Ali i nesaka da zbori so nego(nesto od porano, izgleda ja izneveril majka mu) i Yildiz im namesti sredba go vikna Cakatay kaj nea i Hasan Ali bese tamu i zborea nesto. Asuman koga prv pat go vide Hasan Ali vo firmata bukvalno se zatreska vo nego posle toa mu odnese cokolado u firmata i se sretna so Ender nesto zborea, koga otide kaj Hasan Ali sedea i zborea nesto i Hasan Ali i pokaza na telefon sliki od casovnici (za na raka) da izbere koj i se sviga i ona izbra eden mislese deka nea ke i kupi ama Hasan Ali go kupi za Ender, a na Asuman i isprati kutii so blago, baklava (se razocara zenata). Na Ender ne i se svigase casovnikot mislam deka i otidoa so Caner vo edna prodavnica mislam, mu go dade casovnikot na toj prodavavot on go gledase i posle im kaza nesto ama ne razbrav sto. Sahika i Mert igraat nekoja igra na Hasan Ali, prvo Sahika otide kaj Hasan Ali i mu kaza deka ne se slozuva so Mert, posle Mert otide i kaze nesto za Sahika i posle se karaa Sahika i Mert nesto. Hasan Ali i Ender imaa nekoja scena vo salata za sostanoci, samo oni bea i ovoj ja orasuvase kako e, neznam sto i Ender mu kaza nesto. Yildiz, Caner i Emir pocnaa biznis so hemisko za obleka. Asuman i Zehra imaa nekoi sceni. Cakatay ja pokani Yildiz na vecera kaj nego spremase ubava masa, a Yildiz dojde so Halitcan nemalo koj da go cuva, oni si razgovaraa so Cakatay, Halitcan si igrase i posle na Yildiz i se prispa, Cakatay otide kafe da napravi ama koga se vrati ona veke spiese, ja pokri i go odnese Halitcan vo druga soba, si igraa zaedno, Yildiz koga se razbudi ne go vide Halitcan i povna da go bara koga gi vide so Cakatay se smeskase. I zavrsi so toa sto im stigna taa poraka, deka nekoj znae sto napraravile
Hasan Ali i kupil fejk casovnik na Ender, ona otide da go zameni vo prodavnica i tamu i kazaa deka e fejk Inaku porakata glasi: Znam sto napravivte.
Аа, па ја помислив така по изразот на лицето на Ендер и Џанер, ама не мислев дека овој е толку скржавец
@Ender Çelebi Ендерчее добиваш конкуренција душо. Асуман се затреска у Хасан Алии, ама не грижи се, мислам дека он нема да поледне никоја друга освен тебе.. мислам сепак ти купи подарок (иако беше фејк) ама сепак се сетил човекот, намерата е битна, нели?
Hahahahaha Sa-hi-qua me iznasmea, konkurencija vikas, zarem moze nekoj da mi bide konkurencija mene? Nejse jas ne sum zaintereirana za Hasa-Nağlı Bey, taka da Asuman moze da si go zeme, taman ke si odgovaraat
Зошто лажеш душо? Не е убаво да се лаже и онака сите тука знаеме дека потајно имаш симпатии кон Хасан Али поточно симпатии кон неговата позиција и парите
Amm..posle toj fejk casovnik neznam bas...ne mi treba skrzavec A i nemam namera da se mazam duso ne grizi se ti, sea imame pogolem problem..porakata khm..